Ποιοι λαοί… κλέβουν περισσότερο τα ξενοδοχεία;

d2d9e270d04cccf1b78737b75591fb8a_XL
Διαβάστε επίσης

Μια ευχάριστη διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο, έχει τα… καλά της και μετά το τέλος των διακοπών. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για μερικούς λαούς της υφηλίου, που συνηθίζουν φεύγοντας από το ξενοδοχείο, να παίρνουν μαζί τους και μερικά… σουβενίρ από τα δωμάτια.

Συνήθως «κλέβουν» τασάκια, μπουρνούζια, πετσέτες, παντόφλες, πίνακες, διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και ριχτάρια ή μαξιλαράκια.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το hotels.com σε περίπου 5.000 ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, ενώ οι Έλληνες απουσιάζουν τόσο από τους «κλέφτες» όσο και από τους έντιμους πελάτες. Κάπου στη μέση θα είμαστε…

Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που δημοσίευσε η Telegraph, οι ταξιδιώτες εξ Αργεντινής παραδέχονται σε ποσοστό 73% ότι έχουν πάρει πράγματα που δεν θα έπρεπε από τα ξενοδοχεία που βρέθηκαν, ενώ και οι τουρίστες από τη Σιγκαπούρη κινούνται στα ίδια επίπεδα, με το αντίστοιχο ποσοστό να φτάνει το 71%. Στην επόμενη θέση βρίσκονται οι Ισπανοί με 70% και ακολουθούν οι Γερμανοί με 68%, οι Ιρλανδοί με 67%, οι Ρώσοι με 59%, οι Μεξικάνοι με 59%, οι Ιταλοί με 57%, οι Ιάπωνες με 56% και οι Αμερικάνοι με 53%.

Στην έρευνα παρουσιάζονται και οι πιο έντιμοι λαοί με τους Κολομβιανούς (31%) να είναι οι πιο έντιμοι, ενώ ακολουθούν οι Νορβηγοί, οι Κορεάτες και οι Δανοί.

Παλαιότερα άρθρα: