Ποιος χρειάζεται 64GB; – H Apple προνοεί και… σώζει τη μνήμη του iPhone

APPLE-LOGO-BLACK-BACK
Διαβάστε επίσης

Αν είστε λάτρεις των φωτογραφιών και ασχολείστε συνέχεια με το iPhone ή το iPad απαθανατίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, η νέα δυνατότητα που προσφέρει η Apple στους χρήστες της θα σας λύσει τα χέρια. Ξεχάστε τα μεγάλης χωρητικότητας iPhones, εξοικονομήστε χρήματα και… χαρείτε την καινοτομία του iOS8.

Η νέα εφαρμογή που παρουσιάστηκε με την αναβάθμιση του λογισμικού iOS 8.1, ονομάζεται iCloud Photo Library και επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες οι οποίες θα στέλνονται αυτόματα στον υπολογιστή μας σε πλήρη ανάλυση. Επιπλέον, στο iPhone ή το iPad θα αποθηκεύεται η ίδια φωτογραφία, σε χαμηλότερη ανάλυση όμως ώστε να πιάνει λιγότερο χώρο στο σκληρό δίσκο της συσκευής μας.

Αν έχετε ήδη γραφτεί στο iCloud, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να «ξεκλειδώσετε» τη νέα –και άκρως χρήσιμη- δυνατότητα, παίρνοντας μάλιστα δώρο και 5GB αποκλειστικά και μόνο για φωτογραφίες που στέλνονται στην εφαρμογή από iPhone.

Ωστόσο, αν και αυτή η χωρητικότητα δε μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας, η Apple παρέχει τη δυνατότητα μηνιαίας συνδρομής της τάξεως του ενός ή των 10 δολαρίων για 20GB ή 500GB χώρο αποθήκευσης αντίστοιχα.

Σταματήστε λοιπόν να αγχώνεστε για την… εξουθενωμένη μνήμη της συσκευής σας και αφήστε το iCloud να σας λύσει τα χέρια.

Παλαιότερα άρθρα: