Πορνογραφικό site θα κάνει δωρεές για φιλανθρωπικούς σκοπούς κάθε φορά που οι επισκέπτες του… αυνανίζονται

3d01056d356c66cec0ace9fa9aff15bc_XL
Διαβάστε επίσης

Μια νέα πορνογραφική ιστοσελίδα υπόσχεται να κάνει χρηματικές δωρεές για καλό σκοπό κάθε φορά που κάποιος αυνανίζεται με το υλικό του.

Κάθε φορά που κάποιος βλέπει βίντεο στο IjustCame.org, η ιστοσελίδα θα δίνει ένα σεντ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι ιδρυτές παραδέχονται πως δεν υπάρχει τρόπος να αποδεικνύεται τι κάνουν οι επισκέπτες όταν παρακολουθούν το πορνογραφικό υλικό- απλά υποθέτουν πως περιλαμβάνει αυνανισμό. Υπάρχει όμως περιορισμός: Οι επισκέπτες περιορίζονται σε δυο «δωρεές» την ημέρα και υπάρχει περίοδος «ανάπαυσης» 15 λεπτών μετά από κάθε πράξη.

Κάθε σεντ ανά αυνανισμό θα πηγαίνει σε τρεις φιλανθρωπίες: Το Movember Foundation, που χρηματοδοτεί την έρευνα πάνω στον προστάτη και τον καρκίνο των όρχεων, το Ovarian Cancer Research Fund και το Joyful Heart Foundation, οργάνωση που ιδρύθηκε από την ηθοποιό Mariska Hargitay του «Law & Order: SVU», που βοηθά θύματα σεξουαλικών επιθέσεων.

Το Ijustcame.org δημιουργήθηκε από προπτυχιακούς του Στάνφορντ που χρησιμοποιούν τα ονόματα Adam Lee και James Cook, έτσι ώστε το εγχείρημά τους στον κόσμο της online πορνογραφίας να μην επηρεάσει στόχους μελλοντικών καριερών.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε