Προέδρος ΕΣΣΕ: Η ίδια η αγορά απαξιώνει τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

korkidis
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

«Σύντομα θα μπει ένα τέλος στις αχρείαστες Κυριακές και στα αποτυχημένα πειράματα που έχει υποστεί η ελληνική αγορά από τις κατά παραγγελία εργαλειοθήκες» σημείωσε ο κ. Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας μιλώντας αναφορικά στην έναρξη της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου για το Μάιο 2015. Οι «κατά παραγγελία εργαλειοθήκες» ήταν προφανώς νύξη στα μέτρα που επιβάλλονται μέσα από την εισαγόμενη μνημονιακή πολιτική.

Ο λόγος στον οποίο ο ίδιος απέδωσε το γεγονός ότι υιοθετήθηκαν οι δύο ενδιάμεσες περίοδοι εκπτώσεων, αντί για 10ήμερα προσφορών ήταν για να προστεθούν άλλες δύο Κυριακές στο σύνολο αυτών με ανοιχτά καταστήματα.

«Ως εκ τούτου, αναφορικά με τη Κυριακή 3 Μαΐου, δεν αξίζει τον κόπο ούτε να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα, ούτε βέβαια να διαμαρτυρηθούμε για ένα μέτρο που απαξιώθηκε από μόνο του» δήλωσε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η θεσμοθέτηση του μέτρου δεν έχει αποδώσει τίποτα από αυτά που οι εμμονές των τεχνοκρατών που βλέπουν τη βελτίωση της ελληνικής οικονομίας στην απελευθέρωση της αγοράς.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παλαιότερα άρθρα: