Πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 20/11: Βελτιώνεται ο καιρός, αλλά πέφτει η θερμοκρασία

WEATHER-BAD
Διαβάστε επίσης
Για την Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με βόρειους ανέμους 5 με 6 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Αναλυτικά:
Αττική: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
 
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
 
Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 εμ 6 και σταδιακά βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί που βαθμιαία θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Για αναλυτικότερη πρόγνωση επισκεφθείτε το meteo
Παλαιότερα άρθρα: