Πρόσωπο των ημερών ο σύμβουλος του Τσίπρα, Ν. Καρανίκας και ο θαυμασμός για τη Μενεγάκη

karanikas
Διαβάστε επίσης

Την αποπομπή του Ν. Καρανίκα από τη θέση του συμβούλου του πρωθυπουργού ζήτησε την προηγούμενη εβδομάδα η ΝΔ. «Μεταξύ άλλων απίθανων και ανόητων που δημόσια υποστηρίζει, εκθειάζει έργα και ήμερες της διεθνούς τρομοκρατίας», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνοντας ότι «ο εκλεκτός του πρωθυπουργού έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει ως «αριστούργημα τέχνης» την τραγωδία των κατεστραμμένων δίδυμων πύργων».

Όλα αυτά δεν είναι αστεία, είναι πολύ σοβαρά, τόνισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έκανε λόγο για τις ανεκδιήγητες επιλογές του πρωθυπουργού «διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους».

Την περίπτωση Καρανίκα είχε επίσης σχολιάσει και το Ποτάμι το οποίο στην ανακοίνωσή του ανέφερε:»Τι να τις κάνεις τις σπουδές, τα πτυχία, την πετυχημένη επαγγελματική διαδρομή; Επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το να είσαι κολλητός της πρωθυπουργικής παρέας είναι ΤΟ μεγάλο προσόν. Και είναι αρκετό για να φέρει κάποιον που υποστήριζε ότι «η καριέρα είναι χολέρα», με εργασιακή εμπειρία σερβιτόρου, στη θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού με αμοιβή 2.027 ευρώ το μήνα».

Ένας απόφοιτος άσχετου με το αντικείμενο ΤΕΙ, με εργασιακή εμπειρία σερβιτόρου, μπήκε στη θέση Ειδικού Συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού με αμοιβή 2.027 ευρώ το μήνα. Το να του αρέσει η Μενεγάκη είναι ένδειξη γούστου. Όλα τα παραπάνω, όμως, απλώς σκορπούν απογοήτευση.

Παλαιότερα άρθρα: