Πωλείται το ξενοδοχείο των «οργίων» του Ντομινίκ Στρος Καν

Strauss-Kahn orgy hotel
Διαβάστε επίσης

To πολυτελές ξενοδοχείο στις ΗΠΑ όπου ο πρώην «Δον Ζουάν» του ΔΝΤ επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με την καμαριέρα, Ναφισάτου Ντιαλό, αλλάζει ιδιοκτήτη…

Το περίφημο Sofitel στο Μανχάταν που στις 14 Μαίου του 2011 βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ όταν αποκαλύφθηκαν τα ερωτικά τερτίπια του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν με την καμαριέρα, σύμφωνα με το protothema, θα πουληθεί σε μία εταιρεία επενδύσεων του Χονγκ Κονγκ έναντι 273 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένας μικρός θησαυρός… όπως σχολιάζει το σκανδαλοθηρικό γαλλικό περιοδικό «Closer».

Το πιο διάσημο δωμάτιο του αμερικανικού ξενοδοχείου παραμένει η σουίτα 2806, εκεί όπου τρία χρόνια πριν, ο πρώην διευθυντής του διεθνούς οργανισμού απολάμβανε τις χαρές του έρωτα με την μαύρη καμαριέρα από τη Γουινέα, βάζοντας την πολιτική του… ταφόπλακα.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο στην «καρδιά» του Μανχάταν αναλαμβάνει εταιρεία του Χονγκ Κονγκ, ωστόσο, η ξενοδοχειακή αλυσίδα «Accor», θα διατηρήσει το 25% του Sofitel στο Μανχάταν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Wall Strreet Journal».

Tην ώρα που το ξενοδοχείο αλλάζει χέρια, ο Ντομινίκ Στρος Καν εμφανίστηκε ανανεωμένος στο 40στό Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου στην πόλη Ντοβίλ της Γαλλίας, συνοδευόμενος από την τελευταία του ερωμένη, την Μιριάμ Λ” Αουφίρ.

Παλαιότερα άρθρα: