Πωλούν και αγοράζουν μωρά μέσω Instagram προς 669 ευρώ!

070b3d2e641462ffbccfd73ceffc7c24_XL
Διαβάστε επίσης

Την κινητοποίηση των αρχών έχει προκαλέσει ένας λογαριασμός στο Instagram μέσω του οποίου φαίνεται να πραγματοποιούνται αγοραπωλησίες βρεφών! Οι αστυνομικές αρχές στην Ινδονησία, όπου εμφανίζεται η έδρα του λογαριασμού, έχουν κινητοποιήσει όλους τους αστυνομικούς του «ηλεκτρονικού εγκλήματος» προκειμένου να εντοπίσουν το χρήστη του λογαριασμού, αλλά και όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του για μια αγοραπωλησία.

Τελικά, εντόπισαν το σπίτι του χρήστη στη Τζακάρτα και οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψή του. Ο ανώτατος διοικητής της αστυνομίας Muhammad Iqbal, τόνισε: «Όταν φτάσαμε στην τοποθεσία, βρήκαμε το κτίριο ενός καθολικού ιδρύματος, το οποίο παρέχει καταφύγιο σε παραβατικούς εφήβους. Δεν βρήκαμε μωρά εκεί. Ελέγξαμε το ίδρυμα σπιθαμή προς σπιθαμή και δεν βρήκαμε κάτι το μεμπτό. Βέβαια εάν μιλάμε για κάποιον που γνωρίζει καλά από κομπιούτερ, του είναι εύκολο να εμφανίζει άλλη τοποθεσία και να βρίσκεται αλλού. Δεν αποκλείουμε όμως πλέον και το ενδεχόμενο του troll, της φάρσας, δηλαδή».

Στο λογαριασμό, όπου ανέβαιναν φωτογραφίες των βρεφών, ο κάτοχος του προφίλ έχει βάλει και τιμή εκκίνησης τα 669 ευρώ για κάθε μωράκι.

Παλαιότερα άρθρα: