Πως οι Ρώσοι μπορούν να εξαφανίσουν την Αμερική

USA_vs_Russia
Διαβάστε επίσης

Απίστευτη γεωστρατηγική ανάλυση του Sivkov Konstantin

Ρώσος ειδικός στρατιωτικός αναλυτής, αποκαλύπτει τους τρόπους που σκέφτεται η Μόσχα να χτυπήσει την Ουάσιγκτον αν ενταθούν οι σχέσεις ΗΠΑ – Ρωσίας, όπως γράφει η dailymail και το Αυστιακό smh.com.au

Δείτε τα αρχικό άρθρο: vpk-news.ru

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γεωπολιτικών Κινδύνων της Ρωσίας δημοσιοποίησε τα ευαίσθητα σημεία της αμερικανικής άμυνας, με ένα εξ αυτών να είναι η σεισμική δραστηριότητα σε σούπερ ηφαίστειο και στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα.

Αν όπως αναφέρει σε άρθρο του ο Konstantin Sivkov, συνεχιστεί η πολιτική τουΝΑΤΟ που ακολουθείται σήμερα και η προσπάθεια επέκτασης της συμμαχίας προς την Ρωσία, αυτό δεν θα αφήσει άλλη επιλογή στην Ρωσία από το να καταστρέψει τελείως τον εχθρό της.

Σύμφωνα με τον Sivkov Konstantin, ένα από τα σενάριο που έχει επεξεργαστεί η Ρωσία είναι αυτό τις επίθεσης με πυρηνικά στο ηφαίστειο του Yellowstone ή στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα.

Τα προηγούμενα 2,1 εκατ. χρόνια, το ηφαίστειο του Yellowstone εξερράγη τρεις φορές, βυθίζοντας στο σκοτάδι και την στάχτη σχεδόν όλη την Βόρεια Αμερική.

Οι γεωλόγοι πιστεύουν ότι το Yellowstone θα μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν ενδείξεις αύξησης της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή, έτσι ένα μικρό σπρώξιμο με πυρηνικά θα μπορούσε να προκαλέσει έκρηξη.

Όπως αναφέρει το Discovery Channel μία έκρηξη αυτού του μεγέθους θα βύθιζε την Βόρεια Αμερική στο σκοτάδι και τον ηφαιστειακό χειμώνα. Από την άλλη, πλήγμα με πυρηνικά στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα θα επέφερε καταστροφικά τσουνάμι που θα σάρωναν τις ακτές των ΗΠΑ.

«Ο Πούτιν θέλει να φτιάξει την ρωσική αυτοκρατορία ξανά, δεν ξέρω που θα σταματήσει» αναφέρει σχετικά με την ρωσική δραστηριότητα ο Αμερικανός γερουσιαστής John McCain.

Η Ρωσία θα μπορούσε να πυροδοτήσει πυρηνικά όπλα στο ηφαίστειου Yellowstone και στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα για να εξολοθρεύσει εντελώς την Αμερική, λέει συνταξιούχος στρατιωτικός αναλυτής του Κρεμλίνου Sivkov Konstantin είναι αναλυτής στρατηγικών και γεωπολιτικών θεμάτων της Ρωσίας: [email protected]

Παλαιότερα άρθρα: