Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη, μετά τον έλεγχο DNA

pantelidis
Διαβάστε επίσης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, μετά το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες έδειξαν ότι ο τραγουδιστής το μοιραίο βράδυ πριν από το δυστύχημα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αλλά και τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης DNA τα οποία έδειξαν ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε ο ίδιος ο Παντελίδης.

Χθες, επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών της Τροχαίας ότι το μοιραίο τζιπ οδηγούσε ο ίδιος ο Παντελής Παντελίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέταση DNA έδειξε τον 32χρονο τραγουδιστή ως τον άνθρωπο που κρατούσε το τιμόνι. Η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού, ενώ η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, που δίνει μάχη με τη ζωή της, στο πίσω κάθισμα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Πέτρος Καϊμακάμης, αποχωρεί από την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καϊμακάμης αποχώρησε, γιατί είχε διαφωνία με την οικογένεια ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης. Η οικογένεια ήθελε να προχωρήσουν πιο άμεσα κάποιες ενέργειες, ενώ ο κ. Καϊμάκάμης είχε θέσει ένα πιο μακροπρόθεσμο πλάνο.

Παλαιότερα άρθρα: