Ραχήλ Μακρή προς Πανούση: Αποτελείς ντροπή για την αριστερά

raxil-makriD2B
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Η Ραχήλ Μακρή ξεπέρασε τον εαυτό της αυτή τη φορά με την επίθεσή της προς τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Γιάννη Πανούση. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, η βουλευτής που μετρά στην αριστερά μόλις κάτι μήνες εγκάλεσαι τον υπουργό για την επίθεση του γιού του σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία η ίδια καταδίκασε ως χυδαία, επειδή ο υπουργός δεν έχει πάρει ακόμη θέση, γεγονός που σημαίνει ότι την αποδέχεται.

Μπορεί κανείς να βρει διάφορα σημεία στη ρητορική του κ. Πανούση για να κάνει κριτική, αλλά η επίθεση προς το πρόσωπό του για δηλώσεις που έκανε ο γιος του, μάλλον δεν μπορεί να είναι ένα από αυτά. Η κα Μακρή, που γενικά ξεπερνάει συχνά τα όρια της ευπρέπειας εξαπέλυσε την επίθεση με αφορμή το άρθρο του Πανούση στην Καθημερινή.

«Αυτός που προσβάλει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία είσαι μόνο εσύ» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας με την καταγγελία για τις δηλώσεις του γιού του και γράφοντας παρακάτω:

«Όσο για την αρρωστημένη συμπεριφορά πάρε καθρέφτη. Το να έχεις στηρίγματα στην Ακροδεξιά το καταλαβαίνω αφού τους στήριζες από την ΔΗΜΑΡ. Λυπάμαι που έχεις και στηρίγματα σε μια αριστερή κυβέρνηση. Αποτελείς ντροπή για την αριστερά». Η κα Μακρή λοιπόν όχι μόνο κατηγόρησε τον Πανούση ότι στήριξε την ακροδεξιά όσο ήταν στη ΔΗΜΑΡ αλλά τον αποκάλεσε και ντροπή για την αριστερά. Και ξαναλέμε ότι είναι πολλά εκείνα στα οποία μπορεί κανείς να εγκαλέσει τον κύριο Πανούση και μάλιστα σε σχέση με την «αριστερότητα» θέσεων και απόψεών του, αλλά να σε λέει ντροπή της αριστεράς μία βουλευτής που προέρχεται από τους ΑΝΕΛ και μετρά μόλις κάποιους μήνες στην αριστερά σε μία συνεργασία που είναι προφανώς πολιτική και όχι ιδεολογική αλλά και την οποία έχει πολλάκις εκθέσει με συμπεριφορές και δηλώσεις της, πάει πολύ…

raxil-makri-facebook

Παλαιότερα άρθρα: