Ακολουθείστε το Rizopoulos Post στο Viber

viber (1)
Διαβάστε επίσης

To Viber, μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας, την ‘Viber Public Accounts’ που θα επιτρέπει σε επιχειρήσεις, δημοφιλή εμπορικά σήματα και δημόσια πρόσωπα να αλληλεπιδρούν σε προσωπικό επίπεδο, εύκολα και αδιάλειπτα με τους περισσότερους από 800 εκ. μοναδικούς εγγεγραμμένους χρήστες της εφαρμογής ανά την υφήλιο.

Μέσω των “Public Accounts” το Viber θα προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις, δημοφιλή εμπορικά σήματα και δημόσια πρόσωπα να επικοινωνούν αμφίδρομα με το κοινό τους μέσω μιας εύχρηστης πλατφόρμας που συγκεντρώνει ποικίλα εργαλεία 1-on-1 chat (προσωπικής συνομιλίας) ή δημόσιας αναμετάδοσης.

Το Rizopoulos Post, ενισχύοντας τη σχέση με τους αναγνώστες του, απέκτησε δημόσιο λογαριασμό στο  Viber, για να προσφέρει τη δυνατότητα ενημέρωσης άμεσα από το την οθόνη του κινητού τηλεφώνου.

Αν θέλετε κι εσείς να ακολουθήσετε το Viber Public Account του Rizopoulos Post και να πληροφορείστε για την επικαιρότητα ανά πάσα στιγμή, ο τρόπος είναι απλός:

Από κινητό: Ανοίγετε την εφαρμογή του Viber και πατάτε το κουμπί των δημόσιων λογαριασμών, που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη.

viber 4

- Έπειτα, πληκτρολογείτε “Rizopoulos Post’ στην αναζήτηση.

17410161_1259248184168293_672101502_n

- Tέλος, μας ακολουθείτε.

viber 2

- Από υπολογιστή: Χρειάζεται να μεταβείτε στο link https://chats.viber.com/rizopoulospost

- Στη σελίδα που ανοίγει, πατάτε είτε την επιλογή «Open in Viber» είτε σκανάρετε με την αντίστοιχη εφαρμογή το barcode που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη.

viber 5

Παλαιότερα άρθρα: