Σάλος με τις αναρτήσεις Καμμένου. Ο ίδιος τα αρνείται όλα

dim-kammenos
Διαβάστε επίσης

Μέσα στη νύχτα παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος μετά το σάλο που έχει προκληθεί από τη δημοσίευση παλαιών αναρτήσεων σε λογαριασμό στο twitter που φέρεται να του ανήκει.
Ο λογαριασμός έχει διαγραφεί, ωστόσο έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου οι αντισημιτικές, ρατσιστικές και ομοφοβικές του αναρτήσεις.
(Δες τη σχετική είδηση εδώ).
«Η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να κάθεται να κάνει διερευνήσεις και να χάνει έστω και ένα λεπτό από τη μάχη την οποία θα δώσει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Δημιουργήθηκε ένα θέμα από απαράδεκτα και ρατσιστικά tweets, τα οποία είδαν τη δημοσιότητα. Ο ίδιος τα αρνείται. Κάλεσε τον Σφακιανάκη και έχει αρχίσει ήδη η έρευνα της αστυνομίας. Μέχρι τότε, διευκόλυνε με την παραίτησή του, το έργο της κυβέρνησης», είπε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.
Τόνισε ότι η σχέση του με τον πρωθυπουργό είναι άριστη και πρόσθεσε «δεν μπορεί να μένει καμία σκιά και ιδίως σε θέματα ηθικής τάξεως». Για τη σχέση του και τη συνεργασία με τον πρωθυπουργό είπε: «Εμείς έχουμε μια άριστη συνεργασία. Όποιοι προσπαθούν να βρουν προβλήματα δεν θα βρουν. Εμείς με τον Αλέξη τον Τσίπρα θα συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο και δεν πρόκειται να δεχτούμε μύγα στο σπαθί μας και είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει, θα είμαστε μαζί».
Σχετικά με το αν ο Πάνος Καμμένος γνώριζε για τα tweets του Δημήτρη Καμμένου απάντησε ότι «Ο ίδιος έλεγε ότι υπάρχουν 20 διαχειριστές στον λογαριασμό και όταν ήρθε η ώρα να δώσει εξηγήσεις η απάντηση ήταν ότι «δεν είναι δικά μου. Είναι άλλων διαχειριστών».
«Τότε δεν είχε δημιουργηθεί κανένα τεράστιο πρόβλημα, ούτε είχα δει εγώ τέτοιου ύψους ρατσισμού και αντισημιτισμού tweets. Δεν θα τον είχα αφήσει να μπει στη Βουλή καν», τόνισε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.
Από την [πλευρά της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, έθεσε σήμερα θέμα παραμονής του Δημήτρη Καμμένου στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αν δεν αποδείξει ότι έπεσε θύμα χάκινγκ των λογαριασμών του στα social media. «Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ… ο Πάνος Καμμένος τον κάλεσε να αποδείξει τα λεγόμενά του» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Σκαϊ.

Παλαιότερα άρθρα: