Σαρώνει ο ναζισμός και το ισλάμ στην Αλβανία (ΒΙΝΤΕΟ)

islam nazi albania
Διαβάστε επίσης

…τώρα χιλιάδες “υμνούν” τον αλλάχ και την ISIS προαναγγέλοντας σφαγές “απίστων”!

Θυμάστε τον Αλβανό με το σήμα των SS που πυροβολούσε με καλάσνικοφ την Ελληνική σημαία; Δείτε τώρα και αυτό:

Μετά την αποδοχή του ίδιου του Υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας για την ύπαρξη ατόμων και ομάδων που έχουν προετοιμαστεί για τζιχάντ μπορεί εύκολα κανείς αν κάνει μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο για το μέγεθος της διείσδυσης των ακραίων αυτών στοιχείων στην Αλβανία. Ένα από αυτά σας το…

παρουσιάζουμε στο παρακάτω βίντεο στο οποίο μπορεί κανείς να ακούσει τον ύμνο (ρασίντ) τις ακραίας ομάδας τζιχαντιστών Αλ Νουσρά που πολεμά εναντίων του Ασσάντ στην Συρία και έχει τελέσει τόσα εγκλήματα εναντίων της ανθρωπότητας. Ο ύμνος με την φωτογραφία του αρχηγού της ομάδας Xhevlani (Ebu Muhamedi) αφιερώνεται σ’ αυτόν και την ομάδα του, έχει μεταφραστεί στα αλβανικά και ανάμεσα στα άλλα μιλάει για το φόβο που έχει σκορπίσει ο αρχηγός για το μεγάλο θρίαμβο τους, το πόσο λιοντάρια είναι όλοι και πως τους ζηλεύουν αλλά αυτοί θριαμβεύουν και αν την εντάσσουν στους τρομοκράτες αυτό μα το Αλλάχ είναι προς τιμή της. Παρακάτω, στον ύμνο λέει «στείλτε στους σταυροφόρους και την Αμερική τηλεγράφημα, ότι ο τάφος σας θα είναι στην Συρία» και το τέλος που αποτελεί και αποκορύφωμα λέει: “Ο Αλλάχ να βοηθήσει τους πολέμαρχους στο δρόμο του, ο Αλλάχ να ελεήσει εμάς που δεν έχουμε ενωθεί μαζί τους”.

Δηλαδή παρουσιάζει ως το σωστό παράδειγμα που αγαπά ο Αλλάχ και πρέπει να το ακολουθήσουν όλοι αυτήν την ομάδα. Μάλιστα ζητά το έλεος του Αλλάχ για όσους δεν είναι μαζί τους προσκαλώντας συγχρόνως για να συμμετέχουν σε παρόμοιο ή στον ίδιο πόλεμο αγγίζοντας το θρησκευτικό συναίσθημα που με την βοήθεια των ιερών βιβλίων τους δικαιολογεί αυτές τις πράξεις. Φυσικά ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από τους «σταυροφόρους» δηλαδή τους χριστιανούς.

Έχει 3000 επισκέψεις.

Τα σχόλια δικά σας.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ

Παλαιότερα άρθρα: