Σε εξέλιξη το θρίλερ με τα τρία πτώματα στους Αγίους Αναργύρους

egklima-708
Διαβάστε επίσης

Οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο εύρημα όταν ειδοποιήθηκαν από περιοίκους. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, οι σοροί είχαν μουμιοποιηθεί λόγω της προχωρημένης σήψης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι τρεις άνδρες ήταν νεκροί περισσότερο από έναν μήνα. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν εντοπίστηκαν εμφανή ίχνη τραυματισμού σε κανέναν από τους τρεις άνδρες και δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια θανάτου.

Μολονότι την υπόθεση καλύπτει μυστήριο, δεδομένου ότι δεν έχουν προκύψει σαφείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής προκρίνουν το σενάριο της δολοφονίας, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο, ενώ ερευνάται αν πρόκειται για τοξικομανείς που πέθαναν από υπερβολική δόση. Τα πτώματα βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένη ισόγεια μονοκατοικία στην οδό Βύρωνος 7.

Από τις καταθέσεις κατοίκων δεν έχουν προκύψει στοιχεία για την ταυτότητα των νεκρών και οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή για να εντοπιστούν τυχόν ύποπτες κινήσεις, ενώ οι σοροί θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να γίνει η ταυτοποίησή τους μέσω της ανάλυσης DNA.

Παλαιότερα άρθρα: