Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο Ολυμπιονίκης Μάικλ Φελπς

Michael Phelps
Διαβάστε επίσης

Σε κέντρο απεξάρτησης εισήλθε ο Μάικλ Φελπς, ο οποίος συνελήφθη για δεύτερη φορά να οδηγεί μεθυσμένος.

Ο Αμερικανός ολυμπιονίκης της κολύμβησης θα αναζητήσει θεραπεία μετά τη σύλληψή του για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Twitter. Ο αθλητής έχει ήδη μπει από την Κυριακή σε ειδικό κέντρο και θα ακολουθήσει πρόγραμμα έξι εβδομάδων για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με το αλκοόλ.

Ο 29χρονος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη μεθυσμένος ενώ αντιμετωπίζει και τις κατηγορίες για παραβίαση του ορίου ταχύτητας καθώς και της προσπέρασης σε διπλή γραμμή.

Σε μια σειρά από Τweets, ο αθλητής αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι τελευταίες ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για μένα. Αναγνωρίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχω μπερδέματα με το νόμο και για το λόγο αυτό είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Θα απομακρυνθώ για λίγο για να ζητήσω βοήθεια από ειδικούς. Πιστεύω πως θα με βοηθήσουν να κατανοήσω καλύτερα τον εαυτό μου. Η κολύμβηση είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου, αλλά τώρα θέλω να εστιάσω την προσοχή μου σε μένα ως άτομο. Θέλω επίσης να μάθω να παίρνω καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον».

Ο Phelps που είχε συλληφθεί και το 2004 να οδηγεί υπό την επήρρεια αλκοόλ, είχε πει: «Το να μπαίνεις σε ένα αυτοκίνητο και να οδηγείς μεθυσμένος είναι λάθος, επικίνδυνο και απαράδεκτο». Ο Φελπς έγινε επίσης πρωτοσέλιδο το 2009 όταν ο φακός τον είχε συλλάβει να καπνίζει μαριχουάνα.

Παλαιότερα άρθρα: