Σε μη εκλόγιμη θέση η Ραχήλ Μακρή από τη Λαϊκή Ενότητα

makri-630x400
Διαβάστε επίσης

Μετά από ένα σχετικό θρίλερ με το που θα τοποθετούνταν η Ραχήλ Μακρή, στις λίστες των υποψηφίων της Λαϊκής Ενότητας, τελικά αποφασίσθηκε η τοποθέτησή της στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου της περιφέρειας Αττικής.

«Γνωρίζω ότι η δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής δεν είναι εκλόγιμη για ένα καινούργιο κόμμα σε αντίθεση με την πρώτη της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις συλλογικές αποφάσεις και είμαι σίγουρη ότι οι προτεινόμενοι από το συντονιστικό αγωνιστές της Κοζάνης θα τιμήσουν τους 13.000 πολίτες που με είχαν εμπιστευτεί ότι θα παραμείνω σταθερή σε όσα τους υποσχέθηκα» σημείωσε.

«Άλλωστε, οι βουλευτές αποτελούν εκπροσώπους όλων των Ελλήνων και οι πολίτες του νομού Κοζάνης γνωρίζουν ότι θα αποτελώ συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο σε κάθε δίκαιο αίτημα τους, καθώς ανεξάρτητα με την θεσμική μου ιδιότητα διατηρούν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου» πρόσθεσε.

«Το ΟΧΙ των πολιτών του νομού Κοζάνης θα ενωθεί με το ΟΧΙ των πολιτών της περιφέρειας Αττικής μέχρι την νίκη της Ελπίδας» κατέληξε η Ραχήλ Μακρή.

Σημειώνεται ότι στις τελευταίες εκλογές του Ιανουαρίου, η κα Μαρκή είχε έρθει πρώτη σε σταυρούς στο νομό Κοζάνης, παίρνοντας πάνω από 13.000 σταυρούς.

Παλαιότερα άρθρα: