Σκούρα τα πράγματα για τον Π. Τατούλη: Όλοι εναντίον του στην Πελοπόννησο…

tatouli_b2
Διαβάστε επίσης

Επίθεση στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη εξαπέλυσαν με κοινή ανακοίνωσή τους οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης «Πελοπόννησος Πρώτα» και «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία», κατηγορώντας τον για «πολιτικάντικο αναχρονισμό» και υπογραμμίζουν ότι «όταν ένα σύστημα καταρρέει γίνεται αυταρχικότερο».

Υπογραμμίζουν ότι, «ο περιφερειάρχης κ. Τατούλης μπροστά στα εντεινόμενα αδιέξοδά του αποκαλύπτει πλέον χωρίς προσωπίδες τον βαθύτατα πολιτικάντικο αναχρονισμό του, την προσχηματική και χρησιμοθηρική δημοκρατία του, την αφοσίωσή του στην πολιτική του επιβίωση και «αειφορία» σε συνθήκες παραμυθικής Πελοποννήσου για τους πολίτες της».

Προσθέτουν πως, «χωρίς αιδώ, μέσα στην πολιορκημένη από τα σκουπίδια της πολιτικής του ανευθυνότητας Τρίπολη, είχε την εμμονή με κάθε τρόπο και με τη συνδρομή της Ελληνικής Αυγής, να εκλέξει τον Συμπαραστάτη του Πελοποννήσιου Πολίτη».

Επισημαίνουν ότι, «η αντιπολίτευση σύσσωμη, πλην της Ελληνικής Αυγής, αντέδρασε στην πραξικοπηματική παρέμβαση του κ. Τατούλη», ο οποίος αναφέρουν πως ολισθαίνει «σε εμμονές και αυταρχισμούς».
Τέλος σημειώνουν πως δεν θα επιτρέψουν η Πελοπόννησος να γίνει συντρίμμια και τονίζουν: «Για την ιστορία. Όλα αυτά έγιναν χωρίς τελικά επιτυχία, μιας και δεν εξελέγη για Συμπαραστάτης του Πολίτη, ο εκλεκτός της Ελληνικής Αυγής και ο εξ Αθηνών «ημέτερος». Με τη στάση τους για άλλη μια φορά δεν δέχτηκαν την υποψηφιότητα του πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως, τον οποίο μεταξύ άλλων πρότειναν και οι πρόεδροι όλων των Δικηγορικών Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με κοινή τους ανακοίνωση». Και, «ψεύδεται ο περιφερειάρχης, όταν επικαλείται ότι η αποχώρηση της αντιπολίτευσης έγινε επειδή δεν ήθελαν να συζητηθεί το θέμα του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος, αφού ομόφωνα προ ημερησίας είχε συμφωνηθεί η ένταξη και συζήτηση του θέματος».

Παλαιότερα άρθρα: