ΣΟΚ: Φοιτητής συνουσιάστηκε με πρόβατο γιατί είχε… στρες!

SHEEEEEP
Διαβάστε επίσης

Ένας 23χρονος φοιτητής από την Καλιφόρνια κατηγορήθηκε για κτηνοβασία αφού παραδέχθηκε ότι είχε συνουσία με ένα πρόβατο.

Το πρωτοφανές στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο νεαρός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, υποστήριξε ότι συνουσιάστηκε με το πρόβατο γιατί είχε στρες!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο 23χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατευθύνθηκε στο στάβλο του πανεπιστημίου του Φρέσνο και προσπάθησε να ηρεμήσει ενόψει των εξετάσεών του με το να συνουσιαστεί με το πρόβατο.

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα, μάλιστα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ξαπλωμένος και αποκαμωμένος με χαμηλωμένο το εσώρουχο, πάνω στη ράχη του σαστισμένου ζωντανού.

Τα πλάνα του 23χρονου, ο οποίος σπουδάζει πληροφορική, άκουσε ένας συμφοιτητής του, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τις αρχές, ενώ μία συμφοιτήτριά του που ζει στην εστία κοντά στο στάβλο άκουσε «περίεργους ήχους γύρω στις 03.30» πριν οι αστυνομικές αρχές βρουν τον νεαρό.

«Είναι αηδιαστικό και προσωπικά με εξοργίζει. Θέλω να πω γιατί να το κάνει αυτό;», διερωτήθηκε η φοιτήτρια Μαρίσα Μπαρκντολ στο ABC7.

Στο μεταξύ, κτηνίατροι εξετάζουν το πρόβατο, ενώ οι φοιτητής κατηγορήθηκε για κτηνοβασία αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Παλαιότερα άρθρα: