Σρι Λάνκα: Οι γιοί μεγιστάνα μπαχαρικών βομβιστές αυτοκτονίας ~ Συνελήφθη ο πατέρας

sri lanka vomvistis
Διαβάστε επίσης

Υπό κράτηση παραμένει ο πατέρας των δύο αδερφών βομβιστών αυτοκτονίας που σκόρπισαν τον θάνατο στη Σρι Λάνκα καθώς θεωρείται ύποπτος από τις αρχές, όπως μεταδίδει το CNN.

Η αστυνομία της χώρας εκτιμά πως ο μεγιστάνας έμπορος μπαχαρικών Μοχάμεντ Γιουσούφ Ιμπραήμ βοήθησε τους γιους του, Ιλχάμ και Ιμσάθ, να διαπράξουν τις επιθέσεις αυτοκτονίας την ημέρα του Πάσχα των Καθολικών.

Την ίδια ώρα, οι αρχές της Σρι Λάνκα, με την βοήθεια της Σκότλαντ Γιαρντ και του FΒΙ, συνεχίζουν την έρευνα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 359 ανθρώπων.

Ο Μοχάμεντ Γιουσούφ Ιμπραήμ συνελήφθη την Κυριακή, λίγες ώρες μετά τις αιματηρές επιθέσεις σε δύο πολυτελή ξενοδοχεία και δύο εκκλησίες του Κολόμπο.

Οι ενήλικες γιοι του, Ιλχάμ και Ιμσάθ Ιμπραήμ ενεργοποίησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι ενώ περίμεναν τη στην ουρά για το πρωινό στα δύο ξενοδοχεία που βάφτηκαν με το αίμα αθώων πολιτών.

O εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κολόμπο, Ρουγουάν Γκουνασεκέρα δήλωσε στο CNN ότι ο πατέρας των δύο αδερφών, Mοχάμεντ Γιουσούφ Ιμπραήμ, είναι υπό κράτηση ως ύποπτος για συνέργεια στις αιματηρές επιθέσεις.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας πρόσθεσε επίσης ότι και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Ιμπραήμ είναι υπό κράτηση.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε