Στα μπλόκα και σήμερα οι αγρότες-Ποιοι δρόμοι και για πόσο θα είναι κλειστοί

Έτσι θα μοιραστούν 3,5 δις στους αγρότες
Διαβάστε επίσης

Κρίσιμη είναι αυτη η εβδομάδα για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Σε επ” αόριστον αποκλεισμό των Τεμπών προχώρησαν οι αγρότες ενώ κλειστή είναι η εθνική οδός Αθήνων – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού.

Όσον αφορά τα μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία και στο νομό Θεσσαλονίκης, η εικόνα σήμερα διαμορφώνεται ως εξής:

Τα Μάλγαρα και τα Γιαννιτσά παραμένουν επ” αόριστον κλειστά.
Στη Χαλκηδόνα οι αγρότες θα κλείσουν το δρόμο από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.
Στο Δερβένι οι αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό όλων των λωρίδων από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00μ.μ., ενώ από τις 15:00 μ.μ. έως τις 18:00 μ.μ. η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από μια λωρίδα.
Στον κόμβο Κερδυλλίων ο δρόμος θα είναι κλειστός από τις 12:00 μ.μ. έως και τις 24:00 μ.μ.

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτων στα Χανια
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους, αποκλείοντας δύο φορές την ημέρα την εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, αποφάσισαν αγρότες και κτηνοτρόφοι μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας.
Οι συγκεκριμένοι αγρότες παραμένουν στη θέση «Μεγάλα Χωράφια» κλείνοντας, από σήμερα Τρίτη, την εθνικη οδό από τις 12 έως τις 12.30 το μεσημέρι και από τις 5 έως τις 5.30 το απόγευμα.
Όπως έκαναν γνωστό για τις παραπέρα δράσεις τους αναμένουν τις αποφάσεις του αυντονιστικού τους σε σύμπλευση με το μπλόκο της Νίκαιας στη Θεσσαλία.

Αχαϊα
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της δυτικής Αχαϊας, με πολύωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, ενώ συνεχίζονται οι αποκλεισμοί των εθνικών οδών Πατρών-Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου, και Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι αγρότες μετά το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα επέστρεψαν στα μπλόκα. Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής παρέδωσε χθες στην κυβέρνηση πλαίσιο προτάσεων, εκφράζεται όμως και δυσαρέσκεια από πολλούς αγρότες σε διάφορα μπλόκα για την κίνηση αυτή.

Παλαιότερα άρθρα: