Συγκλονιστικό: Έστελνε γράμματα στο νεκρό πατέρα της και πήρε… απάντηση!

koritsi_16012015214300
Διαβάστε επίσης

Μία έφηβη από το Λος Άντζελες, η 16χρονη Ashlynn Marracino, έστελνε κάθε χρόνο, από το 2010 που πέθανε ο πατέρας της, μπαλόνια με επιστολές στον ουρανό για να του πει πόσο της λείπει.

Το νεαρό κορίτσι έγραφε κάθε χρόνο στον πατέρα της, την ημέρα των γενεθλίων του στις 6 Ιανουαρίου.

Φέτος όμως συνέβη κάτι απροσδόκητο. Το μπαλόνι της 16χρονης προσγειώθηκε στα πόδια της Lisa Swisley, μιας ιδιοκτήτριας εστιατορίου στην πόλη Auburn, αφού ταξίδεψε 700 χιλιόμετρα στον ουρανό των ΗΠΑ.

Η Swisley συγκινήθηκε τόσο από την απελπισμένη επιστολή της κοπέλας στον νεκρό πατέρα της και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Η Lisa απάντησε στην 16χρονη μέσω μιας σελίδας στο facebook που έχει δημιουργηθεί ειδικά για να επικοινωνούν χρήστες που κάνουν καλές πράξεις και δείχνουν καλοσύνη προς τους συνανθρώπους τους. Η γυναίκα παρακίνησε και άλλους χρήστες να απαντήσουν στην νεαρή κοπέλα και να της συμπαρασταθούν και πράγματι, όπως αργότερα δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KCBS, η 16χρονη έλαβε από πολλούς ανθρώπους κάρτες συμπαράστασης και πολλά πακέτα με δώρα.

Η νεαρή κοπέλα μιλά τώρα μέσω Skype με την Lisa Swisley, η οποία δήλωσε: «Απευθύνθηκα στην σελίδα Pay It Forward στο Facebook και ζήτησα από τους χρήστες να συνεισφέρουν. Όταν είδα το μπαλόνι να προσγειώνεται στα πόδια μου αποφάσισα ότι έπρεπε κάτι να κάνω».

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε