Τα χρέη της ΝΔ, χτύπησαν ταβάνι: Κατάσχονται τα γραφεία στη Συγγρού

nea dimokratia
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Ασφαλιστικά μέτρα για τη Νέα Δημοκρατία, των οποίων η αίτηση έφτασε στη Συγγρού, εχθές το μεσημέρι. Ασφαλιστικά μέτρα και δήμευση λογαριασμών από την εταιρία Spot Thomson η οποία ανήκει στο Δημήτρη Μαύρο.
Η εταιρία δεν έδωσε άλλη περίοδο χάριτος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις ανεξόφλητες οφειλές της. Την ίδια στιγμή έρχεται και το κατασχετήριο για τα γραφεία στη Συγγρού, από την τράπεζα στην οποία ανήκουν.
Η Κontra news, σήμερα μιλά για 140 εκατομμύρια χρέος της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο αναγκάζει ουσιαστικά το κόμμα να «βαρέσει κανόνι». Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ το κτήριο ανήκε στην εταιρία του Μπάμπη Βωβού, ενώ πέρασε στην ιδιοκτησία τράπεζας όταν η εταιρία χρεοκόπησε.

Δεν είναι ανάγκη να αναφέρουμε ότι οι εργαζόμενοι στη Νέα Δημοκρατία, είναι επίσης απλήρωτοι.
Δεν πρόκειται να κάνουμε κάποιο κακόβουλο σχόλιο, για το κατά πόσο οι άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν σε ισορροπία τα οικονομικά του οίκου τους, θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο με τη χώρα. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι τι θα γίνει με τον κομματικό μηχανισμό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ίσως οι επόμενες μέρες να είναι ενδεικτικές για την πίστη και αφοσίωση των στελεχών τους, αφού θα χρειαστεί να δουλεύουν για το κόμμα, αμισθί και υπό δύσκολες συνθήκες. Παράλληλα με την οικονομική όμως η ΝΔ περνά και κρίση συνοχής. Είναι ίσως αυτό ένα επεισόδιο για το τέλος του ιστορικού κόμματος της μεταπολίτευσης; Θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε τις εξελίξεις από κοντά.

Παλαιότερα άρθρα: