Τα ζώδια της Δευτέρας 15ης Σεπτεμβρίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΛέοντες, δείξτε προσοχή σε απρόοπτα γεγονότα που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τα σχέδιά σας.

Σκορπιοί, προσπάθειες που έχετε καταβάλει όλο αυτό το διάστημα, έχουν αρχίσει να καρποφορούν. Θυμηθείτε η τύχη είναι με το μέρος σας.

Αιγόκεροι, καταστάσεις που τρέφονται από την μειωμένη αυτοπεποίθησή σας, μπορούν να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Μην αμφιβάλετε για τον εαυτό σας, απλά σκεφτείτε τι έχετε χτίσει μέχρι σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, δεν βοηθάει να επεξεργαστείτε λεπτομέρειες που θα βελτιώσουν καταστάσεις που σας απασχολούν. Έχετε την τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η επαφή μαζί τους, βοηθάει στην συναισθηματική σας ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Προτάσεις και νέα σχέδια θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο και η συμμετοχή σας, θα είναι ενεργή. Στηριχτείτε, σε νέες ιδέες που θα εξελίξουν τα επαγγελματικά σας. Μην μείνετε σε απόψεις που μπορεί να σας κρατούν δέσμιους σε μία μη εξελίξιμη πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείξτε περισσότερη προσοχή σε συνεργασίες με νέα πρόσωπα, εξετάστε καλύτερα συμπεριφορές που μπορεί να διαμορφώσουν μία άλλη εικόνα. Μεγαλύτερα άτομα, μπορεί να υποστηρίξουν τα σχέδιά σας και να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας, είναι αφιερωμένη σε καινοτόμα πράγματα που θα αλλάξουν την ψυχολογία σας. Η επαφή σας με νέα πρόσωπα θα φέρει νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε την διάθεσή σας όμως, για να μην ωθήσετε τα πράγματα σε λάθος αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Οι σκέψεις σας, θα πρέπει να είναι επικεντρωμένες σε νέες ενάρξεις που θέλετε να κάνετε και να απομακρυνθείτε από ιδέες, που μπορούν να μεγαλοποιήσουν τα πράγματα, φέρνοντας αντίθετα αποτελέσματα. Δείξτε τον δυναμικό σας χαρακτήρα και εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό, γιατί η ρουτίνα μπορεί να σας έχει κουράσει αρκετά. Εστιάστε σε νέες κοινωνικές επαφές που μπορείτε να κάνετε, αυτό θα βοηθήσει αρκετά την επαγγελματική σας πορεία και να εξελιχθούν νέα σας σχέδια. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και ενεργήστε για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία σας, μπορεί να επηρεάσει πολλούς τομείς της ζωής σας. Ο συντονισμός και τάξη σε θέματα που σας απασχολούν είναι σημαντικά, για να συνεχίσετε χωρίς να υπάρχουν άλυτα ζητήματα. Η υπομονή, είναι το κλειδί στις προσωπικές σας σχέσεις, ώστε να μην δώσετε συνέχεια σε εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που θα βοηθήσει να χειριστείτε τα κοινωνικά και επαγγελματικά σας θέματα καλύτερα. Η εξέλιξη που μπορούν να πάρουν αυτοί οι τομείς, οφείλεται στις σκέψεις και στις ενέργειές σας. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε ότι θεωρείτε σημαντικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέψετε στην αρνητική διάθεση, να σας κρατήσει στο σπίτι και να απομακρυνθείτε από δραστηριότητες που μπορούν να σας ανανεώσουν. Ίσως, η πίεση που νιώθετε από εξωτερικούς παράγοντες, σας ωθεί σε νέα στερεότυπα και ιδέες, βάλτε λοιπόν, τα δυνατά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, βάλτε σε μια τάξη τα οικονομικά σας και αποφύγετε περιττά έξοδα, αυτό είναι το κλειδί για να διατηρήσετε την υλική σας ασφάλεια. Κάποια έξοδος ή συνάντηση με τους αγαπημένους σας, μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σας και θα περάσετε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία σας με άτομα που συνεργάζεστε και ιδίως με το γυναικείο φύλο, σήμερα θα ευνοηθεί. Μπορείτε επομένως να συζητήσετε για νέα σχέδια και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να υπάρξουν μικρά μπλοκαρίσματα, εξαιτίας μιας απρόβλεπτης συμπεριφοράς. Χειριστείτε τα πράγματα με πιο διαλλακτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η τάση να βοηθήσετε τα άτομα που σας περιβάλλουν, είναι το κίνητρο για να δείτε την προσωπική σας ζωή από μία άλλη ματιά. Σήμερα, μπορείτε να ξεπεράσετε μακροχρόνια προβλήματα που αποζητούν την συγκέντρωσή σας. Απλά εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε