Τα ζώδια της Κυριακής 19ης Μαΐου 2019

zodia-ipopgr-4
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤοξότες, οι συναντήσεις που θα διοργανώσετε σήμερα, θα σας χαρίσουν μία επαγγελματική εξέλιξη. Ο τρόπος που θα τις διαχειριστείτε, θα είναι βάση της οξύτητας του πνεύματος που σας διακατέχει και της διπλωματίας. Μπορείτε λοιπόν να εξασφαλίσετε ένα λαμπρό μέλλον, αποφεύγοντας παράλληλα επιπόλαιες σκέψεις.

Αιγόκεροι, οι απαντήσεις που θα λάβετε σήμερα, θα καθοδηγήσουν την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Μην παγιδεύεστε σε λάθος αντιλήψεις και εμμονές του παρελθόντος, οι οποίες θα σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σας.

Ιχθύες, το ένστικτό σας είναι ο οδηγός σας στα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε. Ο επαναπροσδιορισμός της θέσης σας σε πολλά θέματα, θα βοηθήσει να αναπτερωθεί το ηθικό σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας συνήθειες και να βρεθείτε με άτομα που αποδέχονται τις δράσεις σας. Έτσι, θα μπορέσετε να ρυθμίσετε ευκολότερα θέματα που αφορούν τις υποχρεώσεις σας και θα αναδείξετε τα ταλέντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εύθυμη διάθεση, θα φέρει πιο κοντά αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό θα ανανεώσει τις σχέσεις σας. Οι εκδρομές και οι εξορμήσεις στην φύση, θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο δυναμικοί και γεμάτοι δράση. Απομακρυνθείτε όμως, από αρνητικές σκέψεις που μπορούν να σας χαλάσουν την ημέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα αποδείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι μπορείτε να ρισκάρετε αρκετά πράγματα, για να δείξετε την αγάπη σας. Ο ρομαντισμός και η θετική διάθεση, θα βελτιώσει θέματα στις σχέσεις σας και δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συζητήσεις που θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ξεκαθαρίσουν θέματα που τους απασχολούν και η βοήθεια σας, θα είναι πολύ σημαντική. Η ευαισθησία σας, είναι ένα προσόν του χαρακτήρα σας και εξελίσσει την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Πρωτοποριακά πράγματα, θα σας ακολουθήσουν στην διάρκεια της ημέρας και θα μπορέσετε να φανείτε δυναμικοί και ξεχωριστοί. Στηριχτείτε στις δυνατότητες σας και μην αφήνετε παλιές συνήθειες, να σας εμποδίσουν να κάνετε θετικές αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ψυχρότητα, θα εμφανιστεί στην διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας κάποιων επιπλοκών που μπορεί να παρουσιαστούν σε απρόοπτο χρόνο. Η διάθεση σας, θα αλλάξει και θα επηρεάσει τις θετικές σας σκέψεις, εμποδίζοντας έτσι τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει.

ΖΥΓΟΣ

Τα ξεκάθαρα συναισθήματα που θα επικρατήσουν στις συζητήσεις σας, θα αλλάξουν καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Θα μπορέσετε να δείτε με μία διαφορετική οπτική, τον τρόπο που θα εξελιχθούν τα θέματα, που υπάρχουν στο προσκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μείνετε για λίγο μόνοι και στραφείτε προς τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Η μέρα, μπορεί να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στον στόχο σας και στις επιθυμίες σας. Οι κοινωνικές επαφές που θα υπάρξουν, θα είναι ένα όπλο για να εξελιχθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική σας αστάθεια, έρχεται αντιμέτωπη με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Πριν από κάθε απόφαση, θα πρέπει να σταθεροποιηθείτε και να επικεντρωθείτε σε κενά που υπάρχουν και δυσκολίες στα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σχέση με τον σύντροφό σας, ίσως έχει εμφανίσει κάποιες μικρές δυσκολίες οι οποίες σας φέρνουν σε μία απομάκρυνση. Σήμερα, σας είναι πιο εύκολο να κάνετε συζητήσεις, που θα δώσετε μία διαφορετική εικόνα στην σχέση σας και η ειλικρίνεια, θα είναι το στοιχείο που θα σας ελευθερώσει από ενοχές που σας κρατούσαν δέσμιους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο φιλικό σας περιβάλλον, οι εντάσεις που επικρατούσαν σας έχουν κουράσει και θα ψάξετε τρόπους να τις εξομαλύνετε. Στραφείτε πρώτα στην δυσμενή επικοινωνία που υπάρχει και μιλήστε με ειλικρίνεια, εκφράζοντας έτσι τα πραγματικά σας συναισθήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ένστικτο και η διαίσθηση, μπορούν να οδηγήσουν τις σκέψεις σας σε πιο ώριμη στάση και να βοηθήσουν να μην πάρετε λάθος αποφάσεις. Τα βήματα σας, πρέπει να είναι σταθερά, αποφύγετε την παρόρμηση που θα σας βγάλει από τον στόχο σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: