Τα ζώδια της Κυριακής 27ης Ιανουαρίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, η μέρα θα κυλήσει γύρω από θέματα οικονομικού τύπου και θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας, περιορίζοντας σας από ενέργειες και δράσεις. Καρκίνοι, η χάραξη νέων σχεδίων είναι στοχευμένη έντονα από πλευρά σας και οι ευκαιρίες, κάνουν την παρουσία τους. Ζυγοί, η θαλπωρή του προσωπικού σας χώρου προσφέρει αρμονία και γαλήνη στον ψυχικό σας κόσμο. Οι εντάσεις δεν έχουν θέση στην ημέρα σας.

ΚΡΙΟΣ

Θέματα οικονομικών και οργάνωσης, ίσως σας απασχολήσουν σήμερα και θα ερευνήσετε νέους τρόπους για να τα ολοκληρώσετε. Αφήστε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, εξάλλου η μέρα καλεί να τον προσέξετε και να του χαρίσετε ευχάριστες στιγμές και διασκέδαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με τα κοντινά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας ανοίξουν μία νέα οπτική και θα αντικρύσετε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η αλλαγή αυτή, ίσως σας βοηθήσει να αισθανθείτε τα αληθινά τους αισθήματα και να βγάλετε τα πορίσματα σας, όπου θα σας ξεδιπλώσουν έναν άλλο τρόπο συμπεριφοράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, ενώ έχει το περιθώριο να σας γεμίσει συναισθηματικά και να ασχοληθείτε με φιλικές και κοινωνικές διοργανώσεις, εσείς παρ’ όλα αυτά ασχολείστε με σκέψεις της καθημερινότητας και υποχρεώσεων. Μην διστάσετε να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορείτε να περάσετε σήμερα στιγμές χαλάρωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία και τα όνειρα να αλλάξετε την ρουτίνα που σας έχει καταβάλει ψυχολογικά, είναι αρκετά έντονη σήμερα και έχετε την αίσθηση ότι ανοίγετε τα φτερά σας σε νέους ορίζοντες. Αφήστε πίσω τα οικογενειακά ζητήματα, που σας περιβάλλουν και σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν, και κοιτάξτε μπροστά στο μέλλον. Μπορείτε να τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις και η έντονες προσπάθειες, σε διάφορους τομείς και κυρίως του επαγγελματικού σας τομέα, σας έχουν φέρει σε μία μικρή απογοήτευση. Η στροφή προς το σπίτι και η επαφή με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή αυτούς που εμπιστεύεστε, θα σας προσφέρουν στιγμές κατανόησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, έχετε έντονη την αίσθηση να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε με άτομα, που έχετε κοινό σημείο αναφοράς. Η επαφή μαζί τους, θα είναι μία πηγή για να διαφοροποιηθούν πράγματα και καταστάσεις στο μέλλον. Μία έξοδο με τον σύντροφό σας, θα βοηθήσει στην συναισθηματική σας αποσυμφόρηση.

ΖΥΓΟΣ

Η γλυκιά συμπεριφορά σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η τάση να τους φροντίσετε, δείχνοντας την αγάπη σας, θα είναι αρκετά έντονη σήμερα. Μειώστε λίγο την υπερευαισθησία σας, η οποία μπορεί να σας δημιουργήσει αρνητικές σκέψεις και να χαλάσει τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, δεν βρίσκεστε σε θέση να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή να συμμετάσχετε σε ιδιαίτερα ζητήματα που σας απασχολούν, διότι θα βγει μία ανεξήγητη ορμητική συμπεριφορά. Αποστασιοποιηθείτε και διαλογιστείτε, εξερευνώντας τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα, όμως μπορεί να έρθουν στο φως συζητήσεις που αφορούν κρυφές παρασκηνιακές καταστάσεις, οι οποίες θα σας ταράξουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Απομακρυνθείτε από παρορμητικές κινήσεις και προσπαθήστε να εστιάσετε στην πηγή του θέματος, ώστε να σας βοηθήσει για να βρείτε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ένταση που έχει εμφανιστεί στο προσωπικό σας περιβάλλον, με κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν, σας έχει πληγώσει. Εάν αποζητάτε να αποκαταστήσετε την ηρεμία, το κλειδί γι’ αυτό είναι η συμφιλίωση μαζί τους. Μην έχετε την τάση της ισχυρογνωμοσύνης και απλά ακούστε την άποψή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, μπορεί να μην έχετε την αίσθηση ότι μπορεί να είναι η καλύτερη, όμως η προσπάθεια για να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας και να τους υποδείξετε τις καλύτερες προθέσεις σας, θα είναι μεγάλη. Η κατανόηση και η αποδοχή, που θα λάβετε θα είναι ικανοποιητική.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση σας, να συζητήσετε με ειλικρίνεια θέματα που σας έχουν φέρει σε απόσταση, θα είναι το κλειδί για να τα βρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα ξεκαθαρίσματα και οι λογικές εξηγήσεις, θα είναι σε ισορροπία με τις συναισθηματικές απαιτήσεις σας. Αφήστε την διαίσθησή σας, να σας οδηγήσει.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: