Τα ζώδια της Κυριακής 6ης Ιανουαρίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, οι εξορμήσεις στο φυσικό περιβάλλον θα ανανεώσουν την ψυχική σας διάθεση και θα αποκτήσετε μία ψυχοσύνθεση, που θα βελτιώσει την σχέση με τον σύντροφό σας. Καρκίνοι, η επαγγελματική διαίσθηση και η οξύτητα της σκέψης σας, θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας και θα σας δώσουν την δυνατότητα να επιδοθείτε στα σχέδιά σας, χωρίς αρνητικές σκέψεις. Ζυγοί, μία ρομαντική διάθεση θα επεκτείνει τα θετικά σας συναισθήματα και θα βρουν απήχηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να βρείτε απαντήσεις για θέματα που έχουν τεθεί προς επίλυση, τον τελευταίο καιρό. Το αποτέλεσμα, θα κριθεί με βάση τις ενέργειες που έχουν προηγηθεί από πλευρά σας. Εσείς μπορείτε να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, αλλά παράλληλα να σκέφτεστε το επόμενο βήμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όρεξη και το κέφι που έχετε, σας δίνει ώθηση για την κατάκτηση των επιθυμιών σας. Η επιμονή σας, μπορεί να συντελέσει στην πραγματοποίηση αυτών και να δοθεί ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Οι σκέψεις να ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν θετική ενέργεια, είναι μία διαφυγή από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, μην αφήσετε κανέναν να σας το χαλάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογική κατάπτωση, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει, σας μειώνει την ενέργεια για να συμμετέχετε σε δράσεις και δραστηριότητες. Η διάθεση αυτή, θα είναι εφήμερη αν εσείς προστατέψετε τον εαυτό σας, από τους γύρω σας και από τις ενοχικές σκέψεις που σας μεταφέρουν. Συνειδητοποιείστε τις ικανότητες σας και ενεργείστε με θάρρος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σκέψεις που έχετε στο μυαλό σας, για να ολοκληρώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, σας βοηθούν να μην χάσετε τον έλεγχο. Σταθείτε στα σχέδια που έχουν την βαρύτητα να σας πάνε μπροστά και επεξεργαστείτε τα, με εύστροφο τρόπο. Η μέρα σήμερα, σας βοηθάει να ετοιμάσετε το έδαφος για τις συμφωνίες και τις συνεργασίες, που θέλετε να ακολουθήσουν.

ΛΕΩΝ

Οι συναντήσεις με τα πρόσωπα που αγαπάτε, μπορούν να ευνοηθούν και να προσφέρουν ένα διασκεδαστικό κλίμα στο πνεύμα της ημέρας. Η οπτική σας προς τους άλλους γύρω σας, μπορεί να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε συζητήσεις σε ευχάριστο κλίμα, τονίζοντας την καλή διάθεση που σας διέπει. Ξεκαθαρίσματα και τακτοποιήσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, μπορούν να γίνουν σε ήπιο κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία έκρυθμη κατάσταση, μπορεί να εξελιχθεί γύρω σας με τα κοντινά σας πρόσωπα, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων, που θα συνοδεύουν τις συζητήσεις σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αντιμετωπίσετε τα σχόλια που θα ειπωθούν, μην επιτρέψετε να χαθεί ο έλεγχος, διότι θα μεγεθυνθούν οι εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία που έχετε, για θέματα που απασχολούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι ένα εμπόδιο πολλές φορές για να δείτε ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Δώστε την βοήθεια σας μέχρι εκεί που μπορείτε και μην πιέζεστε για περισσότερα, διότι μπορεί να χαθούν οι ισορροπίες ανάμεσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, επιθυμείτε να κάνετε πράγματα που ανήκουν σε αντισυμβατικές ενέργειες και σας μεταφέρουν σε μία διαφορετική διάσταση. Τοποθετήστε πρωτίστως τα όρια που χρειάζονται, διότι υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε αργότερα. Ίσως συμβούν παράξενα πράγματα, που θα σας εκπλήξουν και θα θελήσετε να συμμετέχετε ενεργά, απλά δείξτε την πρέπουσα προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δοτική σας διάθεση, θα σας ωθήσει στην συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων και οι συμβουλές που θα δώσετε, μπορεί να είναι πολύ σημαντικές. Οι σκέψεις σας επίσης θα στραφούν προς την εξέλιξη της εργασίας σας, με τρόπο που θα σας ανταμείψει οικονομικά. Τοποθετήστε τα σχέδια κα τις ευκαιρίες που έχετε μπροστά σας και αναλύστε όλες τις πτυχές που σας δίνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Πριν προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεται η εργασία σας, εστιάστε στην συμπεριφορά των συναδέλφων ή συνεργατών σας. Η στάση αυτή, θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τις υποχρεώσεις σας με βάση τα θέματα που προηγούνται. Η επιθυμία να βρεθείτε με τον σύντροφό σας, θα κατευνάσει τις προηγούμενες εντάσεις που σας έχουν φέρει σε απόσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ήμερα, καλεί τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και την αναδρομή στο παρελθόν, βλέποντας με μία νέα οπτική τα λάθη που έχετε ακολουθήσει. Έχετε την ικανότητα, να απεμπλακείτε από ότι σας δεσμεύει πραγματικά και να ακολουθήσετε ενεργά, έναν αποτελεσματικό τρόπο για την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστες συναντήσεις, μπορεί να εξελιχθούν στην διάρκεια της ημέρας με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η συναισθηματική σας αστάθεια όμως, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί να τις επηρεάσει και να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες, που θα σας οδηγήσουν σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: