Τα ζώδια της Κυριακής 9ης Ιουνίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, η γυμναστική σήμερα θα σας βοηθήσει και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα γύρω σας, εφόσον θα αποβάλετε το άγχος σας. Αποφύγετε κάθε συμφωνία και συναλλαγές, γιατί δεν είστε σε θέση να τις χειριστείτε.

Δίδυμοι, θα μπορέσετε να διαμορφώσετε προς όφελός σας πρωτότυπες ιδέες, αλλά μην βιαστείτε στις αποφάσεις σας.

Καρκίνοι, τα σχέδια που έχετε στο πρόγραμμα, έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα και αυτό δημιουργεί ένα αισιόδοξο κλίμα γύρω σας.

ΚΡΙΟΣ

Δραστηριότητες που αγαπάτε, θα σας χαρίσουν ευεξία και θα νιώσετε ότι γεμίζετε θετική ενέργεια. Προσπαθήστε να εξετάσετε τα θέματα που σας απασχολούν, χωρίς να βρίσκεστε σε συναισθηματική σύγχυση. Η οξυθυμία, είναι ένα στοιχείο που μπορεί να επηρεάσει τις συζητήσεις που θα εξελιχθούν, γι’ αυτό να προσέξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε σε προσωπικά θέματα, μπορεί να σας επηρεάσει και να σας αποπροσανατολίσει από τις αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε. Εστιάστε στον εαυτό σας και σκεφτείτε καλά τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εστιάστε και συγκεντρωθείτε σε θέματα που υπάρχουν, δείτε από ένα ευρύ φάσμα τα πράγματα και μελετήστε τα δεδομένα σας με μεγάλη επιμέλεια. Μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν σε όσα σας δυσκολεύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρακτικότητα που έχετε σε ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα πράγματα. Η αυστηρότητα που πρέπει να έχετε αυτή την περίοδο, σηματοδοτεί τον επαναπροσδιορισμό της θέσης σας.

ΛΕΩΝ

Η σχέση με τον αγαπημένο σας, μπορεί να περνάει την καλύτερη φάση της και σας βοηθάει να ισορροπήσετε τα προβλήματα, που έχουν εξελιχθεί. Η δοτικότητά σας, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ευχάριστα, με την αποδοχή που θα λάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα όνειρα και στις ανάγκες που έχετε δημιουργήσει και να αλλάξετε, ότι είναι απαραίτητο. Βάλτε τα θέματα σε τάξη και αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει, χωρίς να πιέζετε τις καταστάσεις. Σκεφτείτε ότι για την ολοκλήρωση κάποιων πραγμάτων, χρειάζεται συγκεκριμένος χρόνος.

ΖΥΓΟΣ

Οι επιχειρηματικοί σας στόχοι, μπορούν να επιτευχθούν αν εσείς δείξετε υπομονή και επιμονή, στα σχέδια που έχετε προβάλλει. Οι συνεργασίες, ιδιαίτερα με άτομα του γυναικείου φύλου θα ευνοηθούν περισσότερο και θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να υπάρξει μία συνάντηση σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα φέρει αλλαγές και νέα σχέδια. Η συζήτηση, θα είναι αρκετά εποικοδομητική για τα μελλοντικά σας σχέδια και μέσω αυτής, θα αναδείξετε τις δυνατότητές σας. Σταθείτε στην σοφία και στην δικαιοσύνη που σας διέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και θα λάβετε μέρος, σε εκδηλώσεις που θα σας κοινωνικοποιήσουν περισσότερο και θα αναδείξουν το ομαδικό σας πνεύμα. Ο διασκεδαστικός σας χαρακτήρας, γίνεται το επίκεντρο και οι άλλοι γύρω σας περνούν ευχάριστα μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, έχει επηρεαστεί από τα προβλήματα και τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί με το περιβάλλον σας. Μην αποθαρρύνεστε και δείτε τα πράγματα από την ρεαλιστική τους πλευρά. Κοιτάξτε μέσα σας και προσπαθήστε, να ξεπεράσετε τις αδυναμίες σας, που ίσως σας οπισθοδρομούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβόλαια ή οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, βρίσκονται σε ένα καλό επίπεδο που σας υπόσχονται την επιτυχία. Η συμμετοχή σας σε αυτά, θα πρέπει να είναι δυναμική και σταθερή ταυτόχρονα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αισιόδοξα συναισθήματα σήμερα, θα σας κάνουν να δείτε με διαφορετική ματιά τα πράγματα γύρω σας και να υποστηρίξετε με σθένος, τις νέες σας ιδέες. Η φαντασία και η διαίσθησή σας, θα είναι το εφαλτήριο που θα σας ξεχωρίσει από τους άλλους.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: