Τα ζώδια της Πέμπτης 4ης Ιουλίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, η συνειδητότητά σας στέκεται ως οδηγός σε θέματα που έχουν μία δύσκολη εξέλιξη και νιώθετε κάποιες φορές, αδύναμοι να τα αντιμετωπίσετε. Μην αποθαρρύνεστε και εστιάστε στις δυνατότητές σας.

Τοξότες, η περιπετειώδη διάθεσή σας θα σταθεί ως κίνητρο στα νέα σχέδια που έχετε. Η αλληλοκατανόηση, θα βάλουν φραγμούς και όρια στις σχέσεις σας.

Υδροχόοι, αν παρατηρήσετε ότι νιώθετε έναν εκνευρισμό σήμερα σε σημαντικά θέματα, καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργεια που έχετε, μπορεί να σας οδηγήσει σε πρωτότυπες δράσεις που χρειάζονται όμως, αρκετή προσοχή για να μην χαθεί ο έλεγχος των καταστάσεων. Η τόλμη, πυροδοτεί νέες ενάρξεις που θα αναδείξουν τις δυνατότητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οργάνωση που ακολουθείτε σε κάθε σας βήμα, φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα και σας δίνει μία ανανεωμένη διάθεση. Μία αυστηρότητα όμως, μπορεί να υπάρξει σε προτάσεις που θα γίνουν από άτομα του οικείου περιβάλλοντός σας, εξαιτίας των ορίων που έχετε θέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, καλό είναι να αντιμετωπίζετε με σύνεση τους συνεργάτες σας και να μην προβαίνετε, σε λάθος συμπεριφορές. Ίσως η απομάκρυνσή σας, από ένα αρνητικό περιβάλλον, θα σας κάνει να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά τις καταστάσεις γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπέρμετρη ευαισθησία σας, είναι ένα στοιχείο που σας εμποδίζει να δείτε ξεκάθαρα κάποια πράγματα και σας δημιουργεί ταυτόχρονα, ελλείψεις και προστριβές με το οικείο περιβάλλον σας. Ίσως, θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους, ώστε να διοχετευτεί σωστά η ενέργειά σας και να νιώσετε μία ανακούφιση.

ΛΕΩΝ

Πολλές ευθύνες και απρόοπτα, έχουν συμβεί στο παρελθόν και σας κάνουν να νιώθετε μια ανασφάλεια, σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι απότομες συναισθηματικές μεταβολές που συμβαίνουν, μπορούν να σας απομακρύνουν από νέα σχέδια και δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις παρεξηγήσεις και τις αναμονές που έχουν φέρει οι μέχρι τώρα δυσχέρειες, είστε πλέον σε θέση να τις αντιμετωπίσετε και να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Νιώθετε δυνατοί και τολμηροί, η γρήγορη αντιληπτικότητά σας εξασθενεί αρνητικές καταστάσεις και βαδίζετε πιο σταθερά.

ΖΥΓΟΣ

Μία ιδιαίτερη ευαισθησία, θα δείξετε σήμερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κοντινά σας πρόσωπα και θα μπορέσετε να τους δώσετε, τις ανάλογες συμβουλές. Η υποστήριξη σας θα είναι σημαντική και θα τους δώσει το έναυσμα, να κατακτήσουν τα θέλω τους και να βρουν τον δρόμο που τους οδηγεί στην ευτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογία σας, είναι αρκετά πεσμένη σήμερα και νιώθετε ότι έχουν εξασθενίσει οι δυνάμεις σας. Προσπαθείτε να βάλετε τα θέματα σας σε μία τάξη και αυτό, σας αποσυντονίζει από την σκληρή εργασία που έχετε αναλάβει. Αφήστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και εξετάστε καλύτερα, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι έξοδοι και η διασκέδαση, βρίσκονται ανάμεσα στα θέλω σας και προτρέπετε κοντινά σας πρόσωπα, να συμμετέχουν σε αυτά. Οι κοινωνικές σας επαφές, θα έχουν μία νέα εξέλιξη και θα δημιουργήσουν καινούργια επαγγελματικά πρότυπα. Μπορείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, σε συγκεντρώσεις και συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία εύθυμη διάθεση, θα σας ωθήσει να χαρίσετε δώρα στον εαυτό σας και στα πρόσωπα που αγαπάτε. Η τάση αυτή, θα μεγιστοποιήσει την πρόθεση που έχετε, ώστε να επαναφέρετε τις σχέσεις σας στην αρχική τους μορφή. Η οξυμένη διαίσθηση και το ένστικτό σας, θα σας συγκρατήσει από υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά, μπορεί σήμερα να επηρεάσει τις σχέσεις σας και να δημιουργήσει μεταξύ σας, ένα χάσμα επικοινωνίας. Προσπαθήστε να εξετάσετε καλύτερα τις σχέσεις σας, αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία ρομαντική διάθεση, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα αλλάξει το μοτίβο, που επικρατεί μέχρι σήμερα. Μην εμπιστευτείτε όμως πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά, ειδικά σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: