Τα ζώδια της Τετάρτης 1ης Μαΐου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚαρκίνοι, η αντιμετώπιση των αρνητικών καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί στην ζωή σας, έχουν περιορίσει την θετική σας ενέργεια και μπαίνουν εμπόδιο στα νέα σας σχέδια.

Λέοντες, η αντιληπτική σας ικανότητα μπορεί και προλαμβάνει τις επιμέρους διαφορές που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό σας τομέα και να δίνει λύσεις, μέσω της οξύτητας της σκέψης σας.

Παρθένοι, αισθήματα αισιοδοξίας μπορούν να σας αλλάξουν την οπτική γωνία, για την προσωπική σας εξέλιξη. Μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας και ενδυναμώστε τις ιδέες που ακολουθείτε μέχρι σήμερα. Οι εξελίξεις, θα είναι ραγδαίες και θα μπορέσουν τα σχέδια σας να αποκτήσουν γερές βάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, προβλέπονται κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν τις σχέσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οι επαφές σας με άτομα του γυναικείου φύλου, θα ευνοηθούν και θα έχουν ως αποτέλεσμα, να κάνετε νέες ενάρξεις μαζί τους. Συζητήστε με ειλικρίνεια, πράγματα που σας έχουν εντυπωσιάσει και επιθυμείτε να τα πραγματοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες απαντήσεις που ίσως αναμένετε το τελευταίο διάστημα, έρχονται στο προσκήνιο και σας αλλάζουν την οπτική. Προσπαθήστε να τις αντιμετωπίσετε, με συγκροτημένη σκέψη και συζητήστε τις καλύτερα στα πλαίσια μιας εξόδου. Το περιβάλλον που θα βρεθείτε, θα σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα και θα διαμορφώσει ένα ευχάριστο κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρόθεση που έχετε να βοηθήσετε και να σταθείτε στα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων, είναι έντονη. Η αρμονία που σας διακατέχει, βοηθάει στην ήπια αντιμετώπιση των δυσκολιών που εμφανίζονται. Η στάση σας αυτή, θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας, απέναντι στην καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, βρίσκεται σε μία δυσαρμονία, διότι έχετε επωμιστεί υπερβολικές ευθύνες. Η αίσθηση ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, εμφανίζεται από τα τρίτα πρόσωπα που εισβάλουν με αρνητικό τρόπο στις απόψεις σας. Στηριχτείτε στην γνώμη σας και ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Η πρόταση που ίσως δεχτείτε για έξοδο ή για να βρεθείτε με τον σύντροφό σας, ώστε να συζητήσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, θα δώσει μία άλλη διάσταση στην σχέση σας. Μην αφήσετε τους άλλους γύρω σας, να επηρεάσουν τις απόψεις σας και να φέρνουν εντάσεις ανάμεσά σας. Να είστε επιφυλακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συμβόλαια και συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, έχουν μία εύνοια σήμερα, μπορείτε να στηρίξετε τις απαιτήσεις που θα προβάλλετε. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και πάρτε την τύχη με το μέρος σας. Η διπλωματική στάση, θα σας βοηθήσει να τα εκπληρώσετε, χωρίς να υπάρξουν δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ

Ο οξύθυμος χαρακτήρας σας, έρχεται στο προσκήνιο εξαιτίας αρκετών υποχρεώσεων που σας ακολουθούν, το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά, από ότι σας προκαλεί ένταση και σας φέρνει σε διαφωνίες με τους άλλους γύρω σας. Αφήστε σοβαρά ζητήματα για άλλη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κλίμα που επικρατεί γύρω σας δεν είναι το κατάλληλο, ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε ελεύθερα και να καταθέσετε τις απόψεις σας, χωρίς να υπάρξει επικριτική στάση. Μην αφεθείτε σε θέματα που έχουν την ανάγκη, να υπάρξει ένας εμπεριστατωμένος έλεγχος. Οι ισορροπίες είναι πολύτιμες αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορεί να σας συμβούν απρόβλεπτες καταστάσεις που θα επιδείξουν μία διαφορετική εικόνα, απέναντι στην καθημερινότητά σας. Η ανάγκη της ελευθερίας, θα σας οδηγήσει να ζήσετε μία περιπέτεια και αυτό, θα σας ανανεώσει ηθικά και συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας ζητήματα, έχουν χάσει λίγο τον έλεγχο, τον οποίο σήμερα, μπορείτε άνετα να ανακτήσετε. Η σταθερότητα και η οργάνωση, είναι στοιχεία που σας κάνουν καλούς σε θέματα που χρειάζονται καλό χειρισμό και επαναφέρουν τα πράγματα στο σημείο που εσείς θέλετε. Έχετε τα κατάλληλα προσόντα, φτάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και να διορθώσετε ότι θεωρείτε επίμαχο αυτή την περίοδο. Οι λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος, σας δίδαξαν ότι θα πρέπει να αποφεύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις και τις βιαστικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ η πρόθεση σας είναι θετική κατά την διάρκεια της ημέρας, αντιθέτως κάποιοι θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν. Η στάση σας και η συμπεριφορά σας, θα πρέπει να είναι περιορισμένη, χωρίς να δίνετε τα περιθώρια να καταπατήσουν την ευαισθησία σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: