Τα ζώδια του Σαββάτου 15ης Σεπτεμβρίου 2018

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, ζητήματα της καθημερινότητας θα σας απορροφήσουν μεγάλο μέρος ενέργειας και θα επηρεάσουν την επικοινωνία με τους γύρω σας. Σκορπιοί, προστατέψτε την επαγγελματική σας εξέλιξη, από αρνητικές συμπεριφορές που προκύπτουν λόγω εντάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Ο οικονομικός σας παράγοντας, θα σας απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος ενέργειας και θα κάνετε προσπάθειες για την καλύτερη διαχείρισή του. Οι σκέψεις σας, θα λειτουργήσουν ως αρωγός, για την καλύτερη συμπεριφορά προς τους γύρω σας. Η μέρα θα κυλίσει με μικρές ανατροπές, δίνοντας σας νέες δυνατότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντιληπτικότητα, θα σας βοηθήσει να διαγνώσετε τα πραγματικά συναισθήματα των γύρων σας και η ειλικρινής κατάθεση των σκέψεών σας, θα διορθώσει προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί. Η αγάπη και η έλξη προς τον σύντροφό σας, σήμερα, σας μεταβάλουν την συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στραφείτε, προς την αναζήτηση των επιθυμιών σας και δώστε τον ανάλογο χρόνο για να εκπληρωθούν. Η ταχύτητα που εξελίσσονται τα πράγματα, σας αφήνουν ελάχιστο χρόνο για σας. Η καθημερινότητα, θα προσπαθήσει να σας αποπροσανατολίσει από τον στόχο σας, εκθέτοντας τις υποχρεώσεις σε πρώτο πλάνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δυσκολίες και οι ανησυχίες του παρελθόντος, σήμερα, σας αφήνουν μία ανάσα να σκεφτείτε την προσωπική σας εξέλιξη. Οι ιδέες που έχετε στα επαγγελματικά σας, μπορούν να επεξεργαστούν με καθαρότητα σκέψης. Η διάθεση να βρεθείτε με οικογενειακά άτομα, θα σας χαλαρώσει και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Μία μικρή απογοήτευση, επηρεάζει τον ψυχικό σας κόσμο και σας απομακρύνει από σοβαρά ζητήματα. Τα επαγγελματικά σας, απαιτούν σοβαρότητα και την ανάλογη συγκέντρωση, καλό θα ήταν να τα αφήσετε για άλλη μέρα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η λήψη των αποφάσεων, δεν ενδείκνυται σήμερα λόγω του ότι υπάρχουν ελλείψεις που χρειάζεται να καλυφθούν. Η κινητικότητα που παρουσιάζεται στον χώρο εργασίας σας, δεν έχει την ανάλογη δυναμική για να σας δώσει το αποτέλεσμα που αποζητάτε. Σήμερα, έχετε την ανάγκη να βρεθείτε με άτομα που μπορούν να σας κατανοήσουν και να συζητήσετε μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, όλα θα κυλήσουν γύρω από ήπιες καταστάσεις, τα γεγονότα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε δυναμικά τα σχέδιά σας. Η αποδοχή από τους γύρω σας, θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο για σας. Όμορφα συναισθήματα, θα περιβάλλουν την σχέση με τον σύντροφό σας και θα προσφέρουν στιγμές ευτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οξύθυμη συμπεριφορά, δεν βοηθάει στην έκθεση των ιδεών σας. Αποφύγετε κάθε αρνητική σκέψη, που θα σας βγάλει από τα όρια σας και θα δημιουργήσει δυσμενής επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, αποβάλλοντας το άγχος που σας διακατέχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αποκαλύψεις του παρελθόντος, θα σας ωθήσουν να δείτε με διαφορετικό μάτι τις καταστάσεις που εμφανίζονται. Πορευθείτε με αργά και σταθερά βήματα, αποφεύγοντας φανταστικές σκέψεις που θα σας απομακρύνουν, από την ουσία των πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαφή με άτομα κοινού ενδιαφέροντος, θα σας προσφέρει εν δυνάμει επιτυχίες και θα έχετε την ικανότητα να τις στηρίξετε, εφόσον κινηθείτε μεθοδευμένα. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν, θα σας δώσουν το κλειδί της επιτυχίας, διότι θα υπάρξει η πρόθεση να ξεκαθαρίσετε διενέξεις του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ιδέες και τα σχέδια σας, έχουν την οργάνωση που χρειάζονται για να ολοκληρωθούν με επιτυχία στο μέλλον. Προσέξτε την εικόνα των γύρων σας και αποστασιοποιηθείτε, αν προκύψει ένας αθέμιτος ανταγωνισμός. Ο τρόπος που θα πλησιάσετε οικεία σας πρόσωπα, θα βοηθήσει αρκετά τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το συμφιλιωτικό πνεύμα σήμερα, θα εκμηδενίσει αρνητικά συναισθήματα προς τα κοντινά σας πρόσωπα και θα φέρει την βελτίωση των σχέσεών σας. Η διάθεσή σας, να ξεφύγετε από τα κατεστημένα και να ασχοληθείτε με νέες ιδέες, είναι αρκετά έντονη.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: