Τα ζώδια του Σαββάτου 18ης Μαΐου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, οι απότομες μεταβολές των σκέψεων ή αποφάσεών σας, σας αποπροσανατολίζουν από τον στόχο που έχετε θέσει μέχρι σήμερα. Απομακρυνθείτε από τις γνώμες των τρίτων ατόμων και εστιάστε στα δικά σας σχέδια, δείχνοντας υπομονή και επιμονή μέχρι την εκπλήρωσή τους.

Ταύροι, οι εντάσεις με το κοντινό σας περιβάλλον, έχουν δημιουργήσει μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας και στέκονται εμπόδιο, στην εστίαση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Μένοντας μόνοι σας, θα έχετε τον χρόνο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι πραγματικά θέλετε.

Καρκίνοι, η ευαισθησία που σας διακατέχει περιορίζει την αντιληπτικότητά σας, απέναντι σε αρνητικά άτομα που σας περιβάλλουν. Η αναδρομή στο παρελθόν, θα σας υποδείξει τα λάθη που έχετε επαναλάβει και σας έχουν οδηγήσει στο σήμερα. Δείτε τα πράγματα με την πραγματική τους εικόνα και απομακρυνθείτε από τις επιπόλαιες σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να βρείτε μία διαφορετική δίοδο επικοινωνίας στις σχέσεις σας και αυτό θα σας ανανεώσει. Γεγονότα που θα συμβούν, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Μία συνάντηση με φίλους, θα βελτιώσει την διάθεσή σας και θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην περιμένετε να συμβούν συνταρακτικά πράγματα στην διάρκεια της ημέρας, συγκεντρωθείτε καλύτερα σε όσα θέλετε να κάνετε και ειδικά σε όσα θέλετε να αλλάξετε. Ίσως, είναι καλύτερα να επανεξετάσετε θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και πρέπει να δώσετε μια λύση. Ο ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σας, θα είναι μειωμένος και γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τον σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εύθυμη διάθεση, θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η ενέργεια που διαθέτετε είναι ικανή να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και να γίνετε πιο δραστήριοι. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας, να επηρεαστεί από δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στην επικοινωνία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα αίσθημα ζηλοτυπίας ίσως εμφανιστεί στην σχέση σας, εξαιτίας των ανασφαλειών που δημιουργούν οι πιέσεις που επικρατούν στην ζωή σας. Κάντε θετικές σκέψεις και μην αναλώνεστε με περιττά πράγματα. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε και σε όσα θέλετε από τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, θα περάσει ευχάριστα για σας και θα βελτιωθεί η διάθεσή σας. Οι συναντήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα βοηθήσουν πολύ να ξεκαθαρίσετε και να προσχωρήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σχέδιά σας σήμερα, θα επηρεαστούν από θέματα που θα συζητηθούν με κοντινά σας πρόσωπα. Αποφύγετε εντάσεις και αρνητικές συμπεριφορές, για να μην πάρετε λάθος αποφάσεις και βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, επιδιώξτε να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να επιλύσετε θέματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Μιλήστε με αληθινά συναισθήματα και μην αφήσετε τους ενδοιασμούς, να εμποδίσουν την επικοινωνία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το συναίσθημα και η διαίσθηση, είναι αυτά που θα σας καθοδηγήσουν σήμερα. Έτσι μπορείτε να διώξετε κάθε σας ανησυχία και να δώσετε μία διαφορετική λύση στα προβλήματα, που έχουν παρουσιαστεί. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και με αποφασιστικότητα, ενεργείστε δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, καλό είναι να κάνετε μια έξοδο σε κάποιο μέρος που σας εμπνέει, αυτό θα σας ανανεώσει. Τα άτομα που θα συναντήσετε, θα σας κάνουν να νιώσετε διαφορετικοί και αυτό θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας. Χαράξτε λοιπόν, νέα σχέδια που θα σας δώσουν νέες προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, θα είναι αρκετά διφορούμενη και δεν θα σας αφήσει επιλογές για την προσωπική σας εξέλιξη. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, οι οποίες θα είναι μη αναμενόμενες και θα σας ξαφνιάσουν κάποια άτομα με την συμπεριφορά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα αρνητικό κλίμα, ίσως εξελιχθεί σήμερα με άτομα που είχατε μία δυσμενή επικοινωνία στο παρελθόν. Μην φανείτε βιαστικοί, σε αποφάσεις που κρίνονται απαραίτητες για μία καλή εξέλιξη. Ζητήστε από τα άτομα που εμπιστεύεστε, να σας δώσουν την συμβουλή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην εμπιστεύεστε άτομα που είναι αρνητικά προσκείμενα προς εσάς και έχουν την ικανότητα να σας δημιουργούν προβλήματα και να σας αποπροσανατολίζουν, από τον σκοπό σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και την διαίσθησή σας, η οποία ξέρετε ότι ποτέ δεν σας απογοητεύει, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: