Τα ζώδια του Σαββάτου 26ης Ιανουαρίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, η τάση για μοναχικότητα και η απομόνωση από τις κοινωνικές σας σχέσεις, προβάλλουν ένα υποτονικό περιβάλλον. Η στοχαστική σκέψη σας, θα δώσει την λύση που επιθυμείτε. Δίδυμοι, η αγάπη για την ζωή και η ανάγκη να φλερτάρετε μαζί της, έρχονται στο προσκήνιο και λαμβάνουν δράση. Καρκίνοι, μην αφήσετε τον υπέρμετρο εγωισμό να κυριαρχήσει στις σχέσεις μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων.

ΚΡΙΟΣ

Τα όνειρα σας σήμερα, έχουν πάρει δυναμική θέση και η ώθηση να πρωτοτυπήσετε είναι πολύ έντονη. Θα αφήσετε πίσω την καθημερινότητα, η οποία σας έχει δημιουργήσει την αίσθηση της ρουτίνας. Αφήστε πίσω τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες, και αξιοποιήστε την ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάπτωση, περιορίζει τις ενέργειες που έχετε βάλει ως στόχο, για να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας. Βρείτε την ψυχική σας ισορροπία και μην απογοητεύεστε, διότι οι ιδέες σας έχουν βάση να πραγματοποιηθούν, εφόσον έχετε δουλέψει ανάλογα στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο διχασμός που μέχρι τώρα σας ταλαιπωρεί, για τις νέα σχέδια που έχετε, σήμερα παίρνει ένα τέλος και στην θέση του έρχεται, η αποφασιστικότητα και η αισιοδοξία. Οι ελπίδες και οι νέες ιδέες, έχουν δυναμική δράση και σας δίνονται περιθώρια να αλλάξετε παραστάσεις γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, θα σταθεί ως φρένο στις επαγγελματικές σας αναζητήσεις και θα μείνετε πίσω σε πράγματα που έχετε οργανώσει. Οι τύψεις και οι ενοχές, δεν μπορούν να σας επιτρέψουν να κινηθείτε ελεύθερα, σε θέματα που θα σας χαρίσουν την εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Ο προγραμματισμός στα καταναλωτικά σας σχέδια, θα βοηθήσει να μην ξεφύγετε και να οδηγηθείτε στις σπατάλες που θα σας βγάλουν, από τον προϋπολογισμό σας. Η ευχάριστη διάθεση που έχετε σήμερα, σας οδηγεί σε εξόδους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με νέους συνεργάτες και να παραθέσετε τα νέα σχέδια που έχετε οργανώσει. Μπορείτε, να στηριχτείτε στις δυνατότητες σας και στον τρόπο που εκθέτετε τα θέματα, αναλύοντας με επιχειρηματολογία τις προθέσεις που έχετε για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως κάποια απρόοπτα συμβάντα που θα εξελιχθούν σήμερα, θα σας κάνουν να δείτε την αλήθεια από μία άλλη οπτική γωνία, που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Ο τρόπος της συμπεριφοράς σας, θα αλλάξει και θα γίνει πιο αποφασιστικός και τολμηρός. Ίσως, είναι αυτό που σας κρατούσε πίσω, σε αλλαγές κάποιων στερεοτύπων του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φοβίες και οι ανασφάλειες που υπάρχουν στο μυαλό σας, είναι από πράγματα του παρελθόντος που πρέπει να ξεκαθαρίσετε και να απεγκλωβιστείτε από αυτά. Η τάση να ονειρεύεστε, σας ξεκουράζει ψυχολογικά και σας γεμίζει με ενέργεια για το μέλλον. Ίσως, οι ώρες που πρέπει να σπαταλήσετε με τον εαυτό σας, φανούν εποικοδομητικές για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία νοσταλγική διάθεση, σας σπρώχνει στο παρελθόν και αναζητάτε να βρείτε πρόσωπα που έχετε μία κοινή πορεία, ώστε να αισθανθείτε την αποδοχή και την συμπαράσταση. Η βοήθεια που θα τους προσφέρετε ή και το αντίθετο, θα σας βγάλει από έναν λήθαργο της στασιμότητας και θα σας ενεργοποιήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να αισθάνεστε τον έλεγχο που υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα, όπως και την κριτική, αλλά αυτό σας δίνει την δυνατότητα να υπερασπίζεστε δυναμικά τον εαυτό σας και να μην αφήνετε περιθώρια εκμετάλλευσης. Έχετε το σθένος να μιλήσετε σκληρά, όπου χρειάζεται και να αφήσετε πίσω σας πράγματα που στέκονται εμπόδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας, σήμερα, είναι αφιερωμένη σε μακρινές αποστάσεις που εμπλέκονται θέματα που έχετε βάλει σε ενεργοποίηση. Η αλλαγή της καθημερινότητας και η διαφυγή της, είναι μία κατάσταση που σας χαρίζει θετική ενέργεια και αισιοδοξία για πράγματα που θέλετε να κατακτήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, έχετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις, που θα σας εξυπηρετήσουν στις μελλοντικές σας ενέργειες. Ίσως, η πολλαπλή ασχολία σας δημιουργήσει άγχος και σας φέρει σε μία συναισθηματική ανισορροπία. Γι’ αυτό, βάλτε σε σειρά και σε προτεραιότητες αυτά που πρέπει να κάνετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: