Τα ζώδια του Σαββάτου 29ης Δεκεμβρίου 2018

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

pappas konstantinos zodiaΛέοντες, η δυνατότητα να χειριστείτε το οικονομικό σας σκέλος, αποδίδει ένα θετικό αποτέλεσμα και σας προσφέρει την ασφάλεια που επιθυμείτε. Παρθένοι, μην στέκεστε σε λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να απαιτείται, γιατί θα σας οδηγήσει σε λανθασμένους χειρισμούς και θα δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση σας. Σκορπιοί η συμφιλίωση και η στοργικότητα, είναι τα κλειδιά για να διορθώσετε τις εντάσεις που έχουν εμφανιστεί στην προσωπική σας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Οι σκέψεις σας, θα απορροφηθούν από τις υποχρεώσεις που σας έχουν πλαισιώσει όλο αυτό το διάστημα και σας έχουν αποπροσανατολίσει από τον στόχο σας. Σκεφτείτε με ηρεμία, πως θα πρέπει να τις διαχειριστείτε, με σειρά προτεραιότητας. Είναι σημαντικό να βρείτε την δύναμή σας και να χτίσετε, νέες βάσεις για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις σας, θα είναι γύρω από τον επαγγελματικό σας τομέα και θα εμβαθύνετε σε θέματα που τον αφορούν. Η σταθερότητα και η επεξεργασία των δεδομένων, με μία σταθερή σκέψη, θα σας χαράξει νέους δρόμους και αξίζει να εργαστείτε για το αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έντονη συναισθηματική φόρτιση που αισθάνεστε, μπορεί να σας αποκόψει από τις κοινωνικές συναναστροφές και τις συμφωνίες, που έχετε στο πλάνο να πραγματοποιηθούν. Η επαφή σας με την φύση, μπορεί να είναι ευεργετικού χαρακτήρα και να σας ανεβάσει την διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ένταση που θα επικρατήσει στον χώρο της εργασίας σας, μπορεί να σας παραπλανήσει και να λοξοδρομήσει τις ενέργειές σας. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και διατηρήστε με δυναμισμό το μοτίβο που κινήστε, ξέρετε εξαρχής τον προορισμό σας.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας θέματα, εξελίσσονται με μία ηρεμία και σας αφήνουν χρόνο για να επεξεργαστείτε τα επόμενα σας βήματα. Το χιούμορ σας και η ενδιαφέρουσα προσέγγιση, σε ότι σας απασχολεί, επιβεβαιώνει έναν πνευματώδη χαρακτήρα. Ακολουθήστε την ροπή των πραγμάτων και προτάξτε δυναμικά τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο εκνευρισμός δεν βοηθάει στην διαχείριση των συμφωνιών ή συμβολαίων, που είναι να κάνετε, γι’ αυτό κατευνάστε τα πνεύματα και λειτουργήστε με περισσότερη ισορροπία. Η αυτοκυριαρχία σας, είναι σημαντική και σας προστατεύει από εκρήξεις και εντάσεις, που μπορεί να φέρουν σε αδιέξοδο τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Υποθέσεις που έχουν κρυφό χαρακτήρα, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η στάση σας, κρίνεται σημαντική απέναντι στην διαχείριση τους και οι σκέψεις σας, θα καθορίσουν το αποτέλεσμα, γι’ αυτό μην αποσπάτε την προσοχή σας με περιττές γνώμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τάση να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, σας ωθεί σε ενέργειες δράσης. Η επικοινωνία με άτομα που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους, πρέπει να υπάρξει με σύνεση, ώστε να διασφαλίσουν την σταθερή πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα σας απασχολήσει αρκετά και παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Επομένως, οι συμπεριφορές και οι κριτικές των άλλων γύρω σας, μπορούν να σας διαμορφώσουν μία εικόνα, που εσείς είναι απαραίτητο να την επεξεργαστείτε για να πετύχετε τον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά θέματα που σας ενδιαφέρουν, θα πάρουν θέση σήμερα. Η μόρφωση, τα ταξίδια, η διασκέδαση είναι τομείς που θέλετε να τους κατακτήσετε στο άμεσο μέλλον. Μην ξεχνάτε ότι οι προτεραιότητες που θα βάλετε, είναι σημαντικές για την ισορροπία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, θα κυλήσει δυναμικά, εστιάζοντας στον οικονομικό σας τομέα και ψάχνοντας τρόπους για την σωστή διαπεραίωσή τους. Η ένταση αυτή, θα σας ακολουθήσει σε κάθε σας κίνηση και θα επηρεάσει τον ψυχολογικό σας τομέα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, με ότι σας δίνει θετική ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ειλικρινής στάση σας, δείχνει τον αληθινό σας εαυτό, χωρίς όμως αυτό να είναι το εμπόδιο στις σχέσεις σας, εφόσον και η απέναντι πλευρά θα πρέπει να υπάρχει με το ίδιο συναίσθημα. Η διάγνωση λοιπόν των αισθημάτων των άλλων, είναι ένα σημείο αιχμής για την ομαλότητα των σχέσεών σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: