Τα ζώδια της Πέμπτης 14ης Ιουνίου

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΥδροχόοι, προσέξτε αρκετά σήμερα, διότι η ψυχολογία σας μπορεί να σας ωθήσει σε πράγματα που δεν είστε ακόμα έτοιμοι να ολοκληρώσετε, φανείτε προσεκτικοί. Ιχθύες, φροντίστε να τελειώσετε εκκρεμότητες πριν ξεκινήσετε νέα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα πρέπει να στηριχθούν πάνω στην εμπειρία σας και σε νέες ιδέες που έχετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας. Η επιχειρηματικότητα, είναι για σας προσόν και ο τρόπος που μπορείτε να διεισδύσετε σε καταστάσεις, βγάζοντας ένα θεμιτό αποτέλεσμα. Μία αυστηρή συμπεριφορά σας διέπει, απέναντι σας κοντινά σας πρόσωπα, μια θετική στάση ιδιαίτερα σε συζητήσεις θα βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην επιρρίπτετε ευθύνες στους γύρω σας και συνειδητοποιήστε τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, αλλάζοντας τρόπο σκέψης. Παρατηρείστε τις συμπεριφορές των άλλων, δώστε χώρο στην κριτική τους, ενδυναμώνοντας τα θετικά στοιχεία σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε καταστάσεις και να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα με καλύτερη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στον χώρο εργασίας σας, λόγω της υπερβολικής ευαισθησίας που σας επηρεάζει αρκετά. Οι εξελίξεις όμως, θα σας κάνουν να ενεργήσετε με μεθοδικότητα και διπλωματία. Η προσέγγιση προς τα άτομα που σας έχουν ανάγκη, γίνεται από μέρους σας με έναν ιδανικό τρόπο, αυτό βοηθάει να βελτιωθεί η ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, μπορούν από μέρους σας να προγραμματιστούν σήμερα. Η μέρα, θα κυλήσει αρμονικά και οι συζητήσεις που θα επακολουθήσουν, θα σας δώσουν κίνητρα για νέα σχέδια. Στα συναισθηματικά σας όμως, προσέξτε την ψυχολογία σας, γιατί μπορεί να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν εντάσεις, με αγαπημένα σας πρόσωπα. Με ψυχολογική ισορροπία, μπορείτε να λύσετε πολλά θέματα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να συμβούν αρκετά απρόβλεπτα στον επαγγελματικό σας χώρο. Σταθείτε ικανοί να ανταπεξέλθετε, εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια πριν ενεργήσετε. Απαντήσεις που περιμένετε θα δοθούν, έχοντας προηγηθεί οι ανάλογες συζητήσεις. Η μέρα, σας ευνοεί να κάνετε τις κατάλληλες συζητήσεις με τον σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικές καταστάσεις, που σας έφεραν σε απόσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δημιουργικότητά σας και οι επαγγελματικές σας ικανότητες, θα αναδείξουν την αξίας σας. Η μέρα σας, στον επαγγελματικό χώρο θα κυλίσει ευχάριστα και θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας, εστιάστε σε νέα σας σχέδια. Οι ασχολίες που θα αναλάβετε, συνδυάζοντας την συναδελφικότητα και τις καινοτόμες ιδέες σας, μπορούν να σας δώσουν το προβάδισμα στα επαγγελματικά σας. Η διάθεσή σας, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε όλο αυτό τον καιρό, σας έχουν προκαλέσει αρκετό άγχος και η φόρτιση που αισθάνεστε, σας απομυζεί ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα, εξάλλου η ικανότητά σας να συμμετέχετε και να ακολουθείτε τις εξελίξεις, μπορεί και χαρακτηρίζει την πορεία σας. Ο επαναπροσδιορισμός των σχέσεών σας, θα σας βοηθήσει στην πορεία, να ξεκαθαρίσετε την θέση και τα πιστεύω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ικανότητές σας προσδιορίζουν την αξία και την αντιληπτικότητα σας, σε οποιαδήποτε κατάσταση. Οι προτάσεις που θέλετε να παρουσιάσετε, μπορούν σήμερα να έχουν ανταπόκριση, εφόσον τις έχετε οργανώσει κατάλληλα. Στις σχέσεις σας σήμερα μπορείτε να δημιουργήσετε ευχάριστο κλίμα. Μην παρασυρθείτε όμως, από δεύτερες σκέψεις που θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε να αναπτύξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες, έχετε την αισιοδοξία σας και την διάθεση να παρακάμψετε οτιδήποτε σας επηρεάζει αρνητικά σε αυτό. Οι συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει, θα ευνοηθούν, ενώ είσαστε σε θέση να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας. Μην επηρεάζεστε από άτομα που δεν μπορούν να σας στηρίξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας, σας φορτίζει συναισθηματικά κάποιες φορές, διατηρείστε την ισορροπία σας και αποφύγετε κάθε συζήτηση που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Η μέρα, είναι λίγο έντονη για σας, λόγω πολλών ευθυνών. Ασχοληθείτε, περισσότερο με τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από δύσκολα ζητήματα, εξάλλου έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε με σύνεση σε δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική ευαισθησία σας και μία ρομαντική διάθεση προς τα πράγματα που σας απασχολούν, σας κάνουν σήμερα πιο ευάλωτους, γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Δείξτε, περισσότερο προσοχή και μην λειτουργήσετε βιαστικά σε καταστάσεις. Το χιούμορ και η διάθεση σας να περάσετε καλά με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα επιλύσει θέματα που υπάρχουν μεταξύ σας, συζητήστε μαζί τους θέματα που μπορεί να σας μπερδεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πνεύμα της ελευθερίας που σας διακατέχει σήμερα, θα πρέπει να περιοριστεί βάζοντας τα επιτρεπτά όρια, ώστε να μην οδηγηθείτε σε λανθασμένες επιλογές. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή, απέναντι στην συναδελφική σας στάση, διατηρώντας την σε μία ισορροπία, χωρίς να αφήσετε στίγματα επιπολαιότητας. Εστιάστε την προσοχή σας, στην συμπεριφορά και στις σκέψεις σας, σε θέματα που σας απασχολούν σε προσωπικές σχέσεις.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: