Τα ζώδια της Δευτέρας 15ης Απριλίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, η πρωτοπορία για σας είναι κάτι που σας βγάζει από τις συνήθειες και μεταλλάσσει τον σταθερό σας χαρακτήρα. Ζήστε την διαφορά και προβάλλετε την δημιουργικότητα του χαρακτήρα σας. Παρθένοι, η συναισθηματική σας αστάθεια, στέκεται εμπόδιο στα μελλοντικά σας σχέδια και στην ανανέωση των σχέσεών σας. Βρείτε τρόπους που θα σας χαλαρώσουν και θα αποβάλλουν το άγχος, κάνοντας σας να σκεφτείτε θετικά για το μέλλον. Αιγόκεροι, η οξυδέρκεια του μυαλού σας, ανοίγει νέους ορίζοντες στα σχέδιά σας. Ο προγραμματισμός των σχεδίων σας, θα σας ξεκαθαρίσει τι ακριβώς επιθυμείτε να κάνετε για εσάς.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, παρότι θέλετε να κινήσετε τα πράγματα και να αποκτήσετε μία νέα πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα, οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι περιορισμένου ρίσκου, διότι η ψυχολογία σας, δεν αφήνει να έχετε πραγματική εικόνα απέναντι στις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα και η αγάπη για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, κάνει τον τρόπο σκέψης σας διαφορετικό και καινοτόμο. Η αντισυμβατικότητα που σας διέπει, οδηγεί τις ενέργειες σας σε διαφορετικές πράξεις και δεν έχετε την διάθεση να υπακούσετε κανόνες. Προσοχή, να μην καταλήξετε σε αποτελέσματα που μετά θα μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σταθερές σας σκέψεις και η οργάνωση των κινήσεών σας, μπορούν να βοηθήσουν τρίτα άτομα που θα σας ζητήσουν βοήθεια, για ζητήματα που τους ανησυχούν. Τα οικονομικά σας, θέλουν περισσότερη προσοχή, μην αγνοείτε όσα πρέπει να εστιάσετε αυτή τη περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεργασίες που πρόκειται να κάνετε, πρέπει να είναι προσεκτικές, εστιάστε κυρίως στις συμπεριφορές και ενέργειες των άλλων. Μην τους αντιμετωπίζετε, νομίζοντας ότι έχουν την ίδια σκέψη με εσάς. Ίσως τρέφετε διαφορετικά συναισθήματα απέναντί τους, απ’ ότι έχουν αυτοί.

ΛΕΩΝ

Διατηρείστε την αυτοπεποίθηση και την ηγετική σας στάση, ειδικά στον κοινωνικό σας κύκλο και σε νέες επαφές που θέλετε να κάνετε. Ξέρετε να υπερασπίζετε τον εαυτό σας και αυτό, θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, απλά μην απογοητεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, θα διαμορφώσουν την διάθεσή σας, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τις σχέσεις σας. Η πολύπλευρη προσέγγιση, θα διατηρήσει το χιούμορ σας και θα ενώσει τους συναισθηματικούς σας δεσμούς.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε υλοποιήσει ιδέες στο παρελθόν, που σας άνοιξαν δρόμους για να καλυτερεύσετε τον επαγγελματικό σας τομέα. Σήμερα, ίσως θα υπάρξουν κάποια καταλυτικά σημεία που θα σας ανατρέψουν τα πράγματα και θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι, στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία διάχυτη ευχάριστη διάθεση, επηρεάζει το κλίμα με τους αγαπημένους σας και θα δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, για να την διατηρήσετε. Οι εκπλήξεις και τα δώρα, δεν θα λείπουν από την σχέση σας και αυτό θα δώσει ένα διαφορετικό τόνο, ώστε να συνεχίσετε με χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην χάνετε την πίστη προς τον εαυτό σας και αισθάνεστε ότι όλα γύρω σας μπορεί να σας προδώσουν. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες από παρελθοντικές καταστάσεις και να σας χαρίσουν, την ευδιαθεσία που σας λείπει. Μην είστε αρνητικοί στις ευκαιρίες, εξαιτίας της ψυχολογική σας κατάπτωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη να συνεργαστείτε με νέα άτομα, περνάει έντονα από το μυαλό σας και προσπαθείτε να βρείτε με ακρίβεια πως θα πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα. Χρησιμοποιείστε την οξύτητα της σκέψης σας και την ευστροφία που διαθέτετε, κάνοντας αργά βήματα για να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα διοχετεύσει την ενέργεια σας στους τομείς που σας δίνουν την εξέλιξη. Τα αγνά συναισθήματα που διαθέτετε προς το σύνολο, προσέξτε να έχουν την ίδια αντιμετώπιση και από τους άλλους γύρω σας, αποφεύγοντας έτσι επιπλέον προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι αυτό το διάστημα και σε συζητήσεις που παίρνετε μέρος, εμφανίζεται μία ξαφνική οξύθυμη συμπεριφορά. Ίσως, κάποιες φορές χάνετε τον έλεγχο και αυτό σας βγάζει από τον στόχο σας. Μην αφήνετε το άγχος, να επηρεάζει ότι κάνετε και αφήστε την διαίσθηση σας να σας οδηγήσει.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: