Τα ζώδια της Δευτέρας 4ης Φεβρουαρίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

pappas konstantinos zodia

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, σήμερα μπορείτε να χαράξετε σχέδια για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, εφόσον η καθαρότητα σκέψης, μπορεί και σας συνοδεύει στις ενέργειές σας. Ζυγοί, η ασφάλεια που ψάχνετε, είναι αυτή που θα σας δώσει την ψυχική ισορροπία και θα στηρίξει τα μελλοντικά σας σχέδια, χωρίς ανατροπές. Σκορπιοί, μην παραιτηθείτε από τις επιθυμίες και τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε, βλέποντας μία μικρή φωτεινή δίοδο στον χώρο εργασίας σας, διότι μπορεί να μην είναι πραγματική που αποζητάτε. Υδροχόοι, τα παρασκηνιακά θέματα που θα εξελιχθούν μπροστά σας, θα απαιτήσουν ένα σταθερό τρόπο προσέγγισής, χωρίς να σας βγάζει από τα πραγματικά δεδομένα.

ΚΡΙΟΣ

Οι ιδέες και τα πρωτότυπα σχέδια, μπορεί να εντυπωσιάσουν τους γύρω σας και να διαγράψετε μία νέα πορεία στον επαγγελματικό σας χώρο. Έχετε την ικανότητα να ανταπεξέλθετε σε αντιξοότητες που θα προκύψουν στον δρόμο σας, χωρίς να σας καταβάλει η αίσθηση του φόβου. Μπορείτε να κάνετε επομένως το διάβημα που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ταξίδια και η περιπέτεια, σας βοηθούν να ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας, γίνεστε πιο τολμηροί σε οποιαδήποτε πρόκληση που θα συναντήσετε. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο και μην πτοηθείτε, μπαίνοντας στην διαδικασία ενοχών, έχετε και εσείς δικαίωμα να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ενδιαφέροντα θέματα θα σας απασχολήσουν στην διάρκεια της ημέρας, όπως οικονομικά, συμβόλαια, κληρονομιές, δίνοντας σας μία αυστηρή εικόνα απέναντι στους συμμετέχοντες. Προτάξτε το διπλωματικό σας δαιμόνιο, στις συζητήσεις που θα πάρετε μέρος και οι συζητήσεις θα είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ειλικρίνεια θα είναι το βάθρο για να εξελιχθούν οι σχέσεις σας, όπως έχετε προγραμματίσει στο συναδελφικό σας περιβάλλον. Μπορείτε λοιπόν, να ακολουθήσετε τον δρόμο που επιθυμείτε, αν αυτό είναι που έχετε ως στόχο.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε σήμερα, να αφήσετε πίσω τις σκοτούρες και τα θέματα που σας βασανίζουν και να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ευτυχία. Οι δημιουργικές δραστηριότητες και οι αθλητικές ενασχολήσεις, θα σας δώσουν μία ανάπαυλα από τα προβλήματα και οι σκέψεις σας, θα αποκτήσουν πιο γρήγορο ρυθμό και μία απρόσμενη διάθεση, να αντιμετωπίσετε ότι σας εμποδίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ιδέες για να σχηματίσετε νέα σχέδια, είναι στο πρώτο πλάνο των ενδιαφέροντών σας και αυτό σας κάνει δυναμικούς και δραστήριους. Η διάθεση σας, να βελτιώσετε τον επαγγελματικό σας τομέα, σας έχει καθορίσει ένα διαφορετικό δρόμο, από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία, μπορεί να σας ωθήσει να γίνεται πιο νωχελικοί και να μην σας επιτρέψει να δραστηριοποιηθείτε, όπως εσείς έχετε στο μυαλό σας. Αφήστε λοιπόν τις εντάσεις, οι οποίες σας καταβάλλουν επιπρόσθετα την ψυχολογία σας και βρείτε τον τρόπο να χαλαρώσετε και να επανενταχθείτε ενεργά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε με άτομα που βρίσκεστε σε απόσταση, θα ενεργοποιήσει την επικοινωνιακή σας διάθεση. Η μοναχικότητα από την άλλη, μπορεί να είναι μία μικρή διαφυγή την οποία θα χρησιμοποιήσετε, σε περίπτωση που θέλετε να εστιάσετε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας ανάγκες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία γαλήνια διάθεση και μία ευθυμία απέναντι στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας φέρουν πιο κοντά και θα περάσετε ευχάριστα μαζί τους, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πίεση που δέχεστε από το γύρω περιβάλλον σας, είναι αρκετή για να σας φορτίσει τον συναισθηματικό σας κόσμο και να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και σκεφτείτε με λογική, την κάθε σας κίνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίων, οι οποίες θα έρθουν στο φως σε απρόοπτο χρόνο. Η ψυχραιμία που πρέπει να διατηρήσετε, είναι πολύ σημαντική για την ήρεμη διεξαγωγή τους. Η λογική σας, θα πρέπει να εντάσσεται σε κάθε σας σκέψη, ώστε να μην προβείτε σε αποτελέσματα που ίσως μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σήμερα, σας σπρώχνει να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφράσετε τον καλύτερο σας εαυτό, δείχνοντας ότι οι ιδέες σας είναι καινοτόμες και δυναμικές. Η διαφορά με τους άλλους γύρω σας, θα είναι αισθητή, ειδικότερα στον τρόπο σκέψης και αυτό θα σας δίνει την ώθηση να ξεχωρίσετε και να πρωτοτυπήσετε, απλά αρπάξτε την ευκαιρία.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: