Τα ζώδια της Δευτέρας 6ης Μαΐου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΥδροχόοι, η ευαισθησία που σας διακατέχει είναι ικανή να σας παρασύρει σε αυταπάτες που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας και σας οδηγούν σε λάθος επιλογές. Ακολουθώντας την διαίσθηση σας, θα προστατέψετε τον εαυτό σας από τις αρνητικές εξελίξεις.

Κριοί, ο τρόπος που χειρίζεστε τα οικονομικά σας, θα βοηθήσει τα σχέδιά σας. Η σταθερότητα των ιδεών και η αναλυτική σκέψη απέναντι στις συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Ταύροι, η ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν, ξεκαθαρίζοντας έτσι το τοπίο μπροστά σας και καθοδηγεί τις σκέψεις σας προς την υπεράσπιση των κεκτημένων σας.

ΚΡΙΟΙ

Οι αποφάσεις που θα λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα βοηθήσουν ταυτόχρονα και άτομα που συνεργάζεστε. Θα πρέπει να είστε λοιπόν, αυστηροί και να μην επιτρέψετε στην συναισθηματική σας ευαισθησία να λάβει μέρος.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αντιδράσεις των άλλων θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στο πρόβλημα και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που έχουν συμβεί. Η οργάνωση και η σταθερότητα των απόψεών σας, θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, μπορεί να σας μπερδεύει και δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά σε απρόβλεπτα γεγονότα. Μείνετε μακριά από όλα σήμερα και βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική σας αστάθεια, δημιουργεί ανασφάλειες οι οποίες θα σας εκθέσουν σε κινδύνους, που δεν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε. Βρείτε λοιπόν την δύναμη και στηριχτείτε στις ικανότητες σας, βελτιώνοντας έτσι την αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να δείξετε ότι είστε διατεθειμένοι να συμφιλιωθείτε με πρόσωπα που βρίσκεστε σε απόσταση. Η επιθυμία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, δίνει το έναυσμα για μια χαρούμενη πορεία στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα κυλούν ευχάριστα στον επαγγελματικό σας τομέα και μπορείτε να ασχοληθείτε με νέα σχέδια και δημιουργήματα. Η αίσθηση ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι, είναι έντονη σήμερα και διαμορφώνει μία καλή ψυχολογία.

ΖΥΓΟΣ

Επαναπροσδιορίστε την θέση σας και βάλτε σε μία τάξη τα συναισθήματά σας. Προσαρμοστείτε σε όσα έχουν εξελιχθεί, χρησιμοποιήστε την αντοχή και την υπομονή σας. Μην χάνετε το κουράγιο σας, συνεχίστε χωρίς αμφιβολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε, σας δίνει την ώθηση να ενεργήσετε πιο εποικοδομητικά και να δημιουργήσετε νέα σχέδια και ιδέες. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αυτή και μην αφήσετε την αδυναμία του χαρακτήρα σας, να επηρεάσει τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συμβόλαια και συμφωνίες ευνοούνται κατά την διάρκεια της ημέρας και αυτό σας δίνει μία εύθυμη διάθεση, προς τις εξελίξεις. Ο δυναμικός σας χαρακτήρας, μπορεί και συμμετέχει σε κάθε πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σωματική άσκηση, θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε ψυχολογικά και συναισθηματικά. Η γιόγκα ή ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να βρεθείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φροντίδα που δείχνετε προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα, δημιουργεί ένα κλίμα ζεστασιάς. Βάλτε όμως, τα όρια που είναι απαραίτητα για να φροντίσετε κατάλληλα και τον εαυτό σας. Η ευαίσθητη διάθεσή σας, είναι ένα μειονέκτημα στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα θελήσετε να δείξετε την διαφορετικότητά σας και να αναδιοργανώσετε τα σχέδια σας. Μία πρωτοτυπία και ιδιαίτερες ιδέες, θα οδηγήσουν τις ενέργειες σας, που θα βοηθήσουν τη επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: