Τα ζώδια της Πέμπτης 11ης Οκτωβρίου 2018

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, οι ανατροπές που θα υπάρξουν, θα φέρουν νέες σχέσεις στην ζωή σας. Ο τρόπος χειρισμού σας, θα δείξει την διάρκειά τους. Ιχθύες, η επιφυλακτικότητα σας κάνει αρκετά διστακτικούς και μεγεθύνει τις αρνητικές σκέψεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας και η τάση για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, γεννάει αισιόδοξες σκέψεις και σας παροτρύνει για νέα πράγματα. Μην παρασύρεστε από τύψεις και ενοχές, η υπευθυνότητα σας, έχει αποδειχθεί στους γύρω σας, μέσα από παρελθοντικές σας ενέργειες. Επιδιώξτε να κάνετε πράγματα που σας ανεβάζουν την ψυχολογία και σας δίνουν το ερέθισμα να συνεχίσετε αισιόδοξα στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η απαισιοδοξία που αισθάνεστε, σήμερα, στέκεται εμπόδιο σε επαγγελματικές ενέργειες και σας κλείνει τους δρόμους της επιτυχίας. Δείτε τι έχετε προσφέρει όλο αυτό το διάστημα και αξιοποιήστε τις ικανότητές σας, χωρίς διλήμματα και αρνητικές σκέψεις. Μην περιμένετε να δείτε ιδιαίτερα πράγματα στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξει μία ομαλή εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ανταγωνιστές και οι συνεργάτες σας, θέλουν να έχουν απέναντι ένα κατάλληλο άτομο που μπορεί να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και εσείς πληροίτε αυτήν την εικόνα. Ο δυναμικός σας χαρακτήρας, θα αποδείξει ότι έχετε το χάρισμα να κινήστε διπλωματικά. Η διασκέδαση για σας, σήμερα, είναι ένας τρόπος διαφυγής από την καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταματήστε να κοιτάτε το παρελθόν και να προσκολλήστε σε αυτό, γιατί σας κλείνει το δρόμο για το μέλλον σας. Οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας για νέα πράγματα και καταστάσεις. Οι ανασφάλειες σας χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά και δείχνουν ένα άτομο αδύναμο, σε σοβαρές καταστάσεις. Δείτε την πραγματικότητα με πιο αισιόδοξη ματιά.

ΛΕΩΝ

Τα γεγονότα που σας έχουν καταβάλει την ψυχολογία, μπορούν ακόμα να ορίζουν τις ενέργειές σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε ότι σας κάνει να χάνετε τον έλεγχο του εαυτού σας. Η αυτοκυριαρχία, είναι σημαντικό στοιχείο για να προχωρήσετε με καθαρότητα σκέψεων. Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να δείξετε στον σύντροφό σας την συνέπειά σας, ξεκαθαρίστε εκ των προτέρων πως αισθάνεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αγορές έχουν για σας μία ιδιαίτερη σημασία, σήμερα, διότι θέλετε μέσω αυτών να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Προσέξτε, μην υπερβείτε τα όρια σας και φτάσετε σε αρνητικά αποτελέσματα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με τους γύρω σας, δεν πρέπει να πάρουν αρνητική μορφή.

ΖΥΓΟΣ

Η εγκλωβισμένη δύναμη που έχετε μέσα σας, λόγω κάποιων θεμάτων, σήμερα θα εξωτερικευτεί και θα σας δώσει λύσεις που θα σας αντιπροσωπεύουν. Η ζωτική δύναμη, είναι το βάθρο για επαναπροσδιορισμό της θέσης σας και μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε ψυχρότητα, εμφανιστεί στην σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διπλωματική συμπεριφορά, σας καταστεί ευπροσάρμοστα άτομα και σας απομακρύνει από εντάσεις και διενέξεις με τους γύρω σας. Η ασφάλεια που έχετε ανάγκη, μπορείτε να την βρείτε σε χώρους που εμπιστεύεστε. Μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις και να λειτουργήσετε ελεύθερα, αν εστιάσετε στα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε έναν πλήρη έλεγχο των υποθέσεων που εκκρεμούν και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Οι συναντήσεις με άτομα που σας περιβάλλουν, μπορούν να σας δώσουν τις λύσεις που χρειάζεστε. Η επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα, θα σας δώσει σημαντική υποστήριξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ενέργειες στον χώρο εργασίας σας, έχουν να κάνουν καθαρά με την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα συναισθήματα σας σε μία ισορροπία και να μην επηρεάζουν τις αποφάσεις σας. Αποφύγετε συγκρούσεις και τις απότομες μεταβολές της ψυχολογία σας, διότι θα υπάρξει ένταση στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επανεξέταση των σχεδίων σας, δίνει το περιθώριο να βρείτε νέες διόδους για τα θέματα που σας απασχολούν. Η τάση αυτή, θα σας προσφέρει πιο αξιόπιστες και στιβαρές αποφάσεις. Μία αρνητική συμπεριφορά όμως, μπορεί να βγει στο φιλικό σας περιβάλλον, ορμώμενη από τις πιέσεις που δέχεστε. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας, για τους δρόμους που θέλετε να ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αισιόδοξες σκέψεις, θα πρέπει να πάρουν πρωταρχικό ρόλο, για να βοηθήσουν την ψυχολογία σας να βγει από το αδιέξοδο. Σταματήστε να επηρεάζεστε από αρνητικές σκέψεις. Δείξτε μία επιφυλακτική στάση, απέναντι σε άτομα που είναι διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας, εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας σε αποφάσεις που αφορούν την επαφή σας με τρίτους.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: