Τα ζώδια της Πέμπτης 2ας Μαΐου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΙχθύες, η ψυχική σας ζωτικότητα λειτουργεί αρμονικά με τα συναισθήματα σας και εκπέμπεται προς τα έξω, διαχέοντας την σε ένα κλίμα γεμάτο αισιοδοξία και αρμονία. Μπορείτε να βελτιώσετε επομένως, ότι έχει ψυχράνει τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι, στοχεύστε στην οικονομική σας άνοδο και δημιουργήστε πλάνα που μπορούν να αποδώσουν, ώστε να μην εγκλωβιστείτε στην πορεία.

Καρκίνοι, η αλλαγή πορείας κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, αναβαθμίζει τις προτάσεις που έχετε καταθέσει μέχρι σήμερα. Οι αναλυτικές σκέψεις που κάνετε για να φτάσετε στην άνοδο, θα γίνουν η υποδομή για ένα καλύτερο μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αισθάνεστε πολύ ευαίσθητοι και επιρρεπείς σε καταστάσεις, που εξελίσσονται γύρω σας. Η σκέψη να μείνετε στο σπίτι και να έρθετε σε επαφή με οικεία και αγαπημένα άτομα, θα σας προσφέρει την γαλήνη, η οποία θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο χειρισμός κάποιων καταστάσεων, θα είναι σημαντικός για την πορεία σας στο μέλλον. Τα στοιχεία που έχετε συλλέξει μέχρι σήμερα, είναι πολύ σημαντικά για να δημιουργήσουν μία άνετη οδό προς την επιτυχία. Μην βιαστείτε στις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε, απλά αφήστε χρόνο να εξελιχθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας, χρειάζονται να τα χειριστείτε με περισσότερη σοβαρότητα και ωριμότητα. Βρίσκεστε σε μία θέση, που η ψυχολογία σας δεν είναι η κατάλληλη για να εξυπηρετήσει αυτή σας την επιθυμία. Γι’ αυτό, θα ήταν καλύτερα να το αφήσετε για άλλη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια που έχετε οργανώσει να πραγματοποιήσετε, θέλουν μία επαναξιολόγηση πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Συγκεντρωθείτε λοιπόν και εξετάστε με ακρίβεια, τις λεπτομέρειες που σας δίνονται και ταυτόχρονα ζητήστε βοήθεια από έμπιστα άτομα.

ΛΕΩΝ

Οι αρνητικές σκέψεις, κάποιες φορές δημιουργεί λάθος συμπεράσματα σε ζητήματα που πρέπει απαραίτητα να λύσετε. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα σας και βάλτε τα απαραίτητα όρια, που θα βοηθήσουν να μείνετε συγκροτημένοι, μέχρι το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και δημιουργήστε ένα ελεγχόμενο κλίμα, έναντι των συζητήσεων που θα προκύψουν με τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ίσως συμβεί κάτι απρόβλεπτο, στην διάρκεια της ημέρας και αυτό θα σας τραβήξει την προσοχή σας, αλλάζοντας παράλληλα την διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τα δύσκολα και τις κακοτοπιές και δείξτε υπομονή, μέχρι να περάσουν. Οι βιαστικές σκέψεις, δεν βοηθάει να βρείτε εύκολα την ανάλογη λύση, που θα σας χαρίσει μία ευχάριστη σταδιοδρομία. Ζητήματα καριέρας, καλό θα ήταν να τα χειριστείτε με ήπιο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διασκέδαση σήμερα, είναι αυτό που σας ενδιαφέρει και αποσκοπείτε να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς, ώστε να ζήσετε στιγμές ανέμελες. Η σκέψη να φλερτάρετε και να γνωρίσετε νέες εμπειρίες, ανανεώνουν την διάθεσή σας και σας γεμίζουν ενθουσιώδεις σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα αρνητικό παρελθόν, έχει δημιουργήσει περίεργες αντιδράσεις και συμπεριφορές προς τους γύρω σας. Μπορείτε να εστιάσετε μέσα σας και να απομακρύνετε, ότι σας έχει επιβαρύνει την ψυχολογία. Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας, πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν, απλά κοιτάξτε μπροστά στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες προκαταλήψεις που έχουν δημιουργηθεί από χειριστικές συμπεριφορές κάποιων προσώπων, μπορείτε να τις απομακρύνετε. Προσοχή όμως, σε παρασκήνια που μπορεί να συμβούν και να επηρεάσουν την ερωτική σας ζωή. Μείνετε επιφυλακτικοί στις κινήσεις των άλλων γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας, να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας κάνει την μέρα σας πιο ευχάριστη και δημιουργική. Οι σχέσεις μεταξύ σας θα διορθωθούν, εφόσον θα δείξετε πόσο ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς και παράλληλα, θα εκφράσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα απρόοπτο γεγονός, θα σας φορτίσει συναισθηματικά και θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα. Προσπαθήστε να διατηρηθείτε σε ένα αρμονικό επίπεδο και μην σας καταβάλει, αυτή η κατάσταση. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιο ευχάριστα το γεγονός.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: