Τα ζώδια της Τετάρτης 16ης Μαΐου

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΖυγοί, σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν αρκετά θέματα οικονομικών σας, αλλά και εκκρεμότητες που πρέπει να προχωρήσετε. Ιχθύες, να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας σήμερα, εξετάστε καλύτερα νέα σας σχέδια και προχωρήστε θέματα πού θέλετε να ολοκληρωθούν με προσοχή σε αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, η μέρα θα κυλίσει ήρεμα χωρίς να υπάρξουν πολλές εναλλαγές και παρορμητικές κινήσεις από μέρους σας. Μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με την οργάνωση εκκρεμοτήτων σας και να δομήσετε τις σκέψεις σας. Οι ευαισθησίες σας θα είναι το κίνητρο για να επαναφορτίσετε την σχέση σας, βρείτε ένα κώδικα επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εντάσεις στο χώρο εργασίας σας θα είναι αυτές που μπορεί να σας ωθήσουν σε λανθασμένες ενέργειες. Κρατείστε τις απαραίτητες αποστάσεις και την ψυχραιμία σας. Δεν είναι η ώρα για να βαδίσετε με βιασύνη. Θυμηθείτε ότι ίσως να μην είναι ο κατάλληλος χρόνος να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας και να αλλάξετε τα αισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή και η τάση να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους θα είναι έντονη. Δώστε την απαραίτητη σημασία σε παρασκήνια που θα έρθουν στην επιφάνεια. Μην παρασυρθείτε από σκέψεις, διότι θα επισκιάσετε την πραγματικότητα. Μία μικρή ανασφάλεια θα κυριαρχήσει στις σχέσεις σας και θα σας κουράσει. Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας και αποφύγετε να έχετε απαιτήσεις από του άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τάση να επικοινωνήσετε και να αναπτυχθείτε στον κοινωνικό σας περίγυρο θα σας δώσει την λύση που ψάχνατε εδώ και καιρό στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι συμβουλές που μπορεί να πάρετε σήμερα από άτομα που εμπιστεύεστε, ίσως είναι καθοριστικές για την πορεία σας. Μικρά συννεφάκια που υπάρχουν στην σχέση σας, σήμερα μπορείτε να τα ξεδιαλύνετε μόνο με την καλή σας διάθεση.

ΛΕΩΝ

Η εικόνα σας προς τον κοινωνικό περίγυρο θα πρέπει να είναι προσεκτική σήμερα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Να θυμάστε οι κινήσεις σας κρίνονται από άλλους. Μην εστιάζετε την προσοχή σας μόνο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά δείτε και την προσωπική σας ζωή με την ίδια βαρύτητα. Δώστε χώρο και στα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως κάποιες οικονομικές υποθέσεις που σας κρατούν δέσμιους όλο αυτό τον καιρό σας τραβήξουν την προσοχή σας ώστε να τις ξεδιαλύνετε. Στα επαγγελματικά σας, σήμερα θα σας απασχολήσουν νέα σας σχέδια και οι δομημένες σκέψεις θα σας φτάσουν στο θεμιτό αποτέλεσμα. Αν υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να τις αναλύσετε.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά και οικονομικά σας έχουν τοποθετηθεί σε κατάσταση διαφάνειας από μέρους σας. Οι πρέπουσες επιλογές και αποφάσεις είναι απαραίτητες, εφόσον η δομή των κινήσεών σας είναι αψεγάδιαστη. Ένα ερωτικό συναίσθημα έρχεται στην επιφάνεια και αυτό θα είναι που θα διορθώσει όλες τις γκρίζες κηλίδες που έχουν εμφανιστεί στην σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε σήμερα να εξερευνήσετε τα αισθήματα που τρέφουν οι γύρω σας, η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει στους κατάλληλους ανθρώπους και η ειλικρίνεια θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε σε αυτό. Τα αισθήματά σας σήμερα θα αλλάξουν την ατμόσφαιρα και θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υποχρεώσεις σήμερα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα ψάξετε να βρείτε τον τρόπο να τις στηρίξετε αλάβωτοι. Ο στόχος να στραφείτε προς τον εαυτό σας θα σας δώσει την ηρεμία που σας λείπει. Φροντίστε περισσότερο τα άτομα που αγαπάτε σήμερα, διότι δεν είστε σε θέση να τους εντάξετε μέσα στην ένταση της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα σας διακατέχει μια οξύτητα σκέψης και η ορθότητα των κινήσεών σας θα σας δώσουν τις ανάλογες επιλογές που θα σας φτάσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Οι αποφάσεις που έχετε προγραμματίσει εδώ και καιρό, σήμερα σας δίνετε ο χρόνος να τις επαναξιολογήσετε. Η κούραση των ευθυνών, σας ωθούν να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση φυγής σήμερα εμφανίζεται σε όλους τους τομείς και κυρίως στον επαγγελματικό. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να στηρίξει την εργασία σας χωρίς να έχει την διάθεση, διότι οι επιλογές σας θα είναι λανθασμένες. Η σκέψη το να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε θα ήταν το καλύτερο για σας. Μην προσπαθήσετε να κάνετε αναλύσεις σε πράγματα που αφορούν την σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

Προσπαθήστε σήμερα να έχετε περισσότερη σταθερότητα κινήσεων, ιδιαίτερα για αποφάσεις για την επαγγελματική σας κατάσταση. Κρατηθείτε σε απόσταση από την υλοποίησή τους, μέχρι να είστε βέβαιοι για ότι θέλετε να κάνετε. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι έντονή σήμερα και θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: