Τα ζώδια της Τετάρτης 2ας Ιανουαρίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, η επικοινωνιακή σας διάθεση και ο νέος χειρισμός για τα επόμενα σας βήματα, διαμορφώνουν έναν ενεργητικό χαρακτήρα. Καρκίνοι, μην αποθαρρύνεστε από τις πρόσθετες υποχρεώσεις, σταματώντας την επαγγελματική πορεία σας, απλά κοιτάξτε μπροστά. Λέοντες, η διάθεση να φλερτάρετε και να μαγνητίσετε το περιβάλλον σας, ενδυναμώνουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΚΡΙΟΣ

Το χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, σας έδωσε μία ζωηρή και θετική διάθεση, παράλληλα όμως μικρές παρεξηγήσεις ήρθαν στο προσκήνιο και έδωσαν ενεργά την συμμετοχή τους. Σήμερα λοιπόν, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις που θα επαναφέρουν σε αρχικό κλίμα τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γιορτές, σας έφεραν πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μπόρεσαν να σας υποδείξουν έναν νέο δρόμο για να συνεχίσετε ένα εποικοδομητικό μέλλον. Η μέρα σήμερα, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μία νέα αρχή με τις σχέσεις σας, εφόσον οι συζητήσεις που θα προκύψουν, θα στηριχτούν σε συμφιλιωτικές τάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ζωηρή διάθεση, θα σας ακολουθήσει στην διάρκεια της ημέρας και θα είστε θετικοί απέναντι στα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αγαπάτε. Το κέφι και το χιούμορ σας, θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε. Τα συναισθήματά σας, θα πλημυρίσουν από χαρά, με αποτέλεσμα την ενεργή συμμετοχή σας σε εκπλήξεις και απρόοπτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σκέψεις σας, μπορεί να είναι πλαισιωμένες από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, η μέρα όμως σας βοηθάει να αποσυμφορηθείτε από αυτές, εφόσον το κλίμα συνεχίζει να είναι γιορτινό. Οι συνευρέσεις με τα οικογενειακά ή αγαπημένα σας πρόσωπα, δίνουν την ζεστασιά και την θαλπωρή που έχετε ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Οι προθέσεις σας, είναι ικανοποιητικές για να αλλάξετε ουσιαστικά τα πράγματα γύρω σας, βρισκόμενοι πάντα σε μία ετοιμότητα για οποιαδήποτε απρόοπτα συμβούν. Η διάθεση να φλερτάρετε και να δώσετε το στίγμα σας, είναι πολύ έντονη και σας ξεχωρίζει από το σύνολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία, σας οδηγεί να ζήσετε ένα ζεστό κλίμα με τα κοντινά σας πρόσωπα και να μείνετε στο σπίτι. Μπορεί να μην έχετε έντονα την διάθεση να βγείτε, αλλά μπορείτε να περάσετε όμορφα, στον χώρο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και μην σας οδηγεί η ανασφάλεια, σε μικρές παρεξηγήσεις με τους άλλους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι εξορμήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας δώσουν την δύναμη να αντιμετωπίσετε την νέα χρονιά με τις καλύτερες διαθέσεις. Ακόμα και οι συναντήσεις μαζί τους, σε χώρους που έχετε επιλέξει, είναι μία ευχάριστη δίοδο που θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και απρόοπτα. Μην αφήσετε σε αρνητικές σκέψεις, να σας χαλάσουν την ατμόσφαιρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το γιορτινό τραπέζι και τα δώρα με τους αγαπημένους σας, είναι το έναυσμα να δείξετε τα αληθινά αισθήματά σας απέναντί τους. Η μέρα, ανήκει στην γιορτινή περίοδο, γι’ αυτό μην επιμείνετε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας δρώμενα, μπορείτε να τα μεταφέρεται στις επόμενες ημέρες και να επικεντρώσετε την προσοχή σας με εποικοδομητικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ η διάθεση σας, είναι χαρμόσυνη και γιορτινή και αυτό φαίνεται από τις ενέργειες σας, μπορεί να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και μία ξαφνική εναλλαγή, να σας χαλάσει το κλίμα. Μην δώσετε συνέχεια σε μικρές παρεξηγήσεις που μπορεί να εμφανιστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ψυχικές σας εναλλαγές, μπορεί να σταθούν εμπόδιο στο ζωηρό κλίμα της ημέρας και να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Έχετε το γνώθι σ’ αυτόν, για να μην αναλύσετε συζητήσεις που δεν έχουν θετικό αποτέλεσμα και απλά να μείνετε ως παρατηρητές, για να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μικρές δυσκολίες με τα άτομα που σας περιβάλλουν, θα υπάρξουν στην επικοινωνία σας. Ο τρόπος που θα τις χειριστείτε, είναι σημαντικός για να υπάρξει μία αρμονική κατάσταση ανάμεσα σας. Σκεφτείτε ότι το ξεχωριστό κλίμα των γιορτών, είναι ακόμα σε ισχύ και καλείστε απλά να περάσετε ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η οργάνωση κάποιου δείπνου ή κάποιας εξόδου, με άτομα που επιθυμείτε να είναι κοντά σας, θα ξεχωρίσει τις ικανότητες σας και θα τις εκτιμήσουν. Η διάθεση, να διασκεδάσετε μαζί τους και να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές, σας κάνει πολύ χαρούμενους. Ακόμα και αν αποφασίσετε να περάσετε την ημέρα σε ήπιους ρυθμούς, η θετική διάθεση θα είναι το κλειδί για το κέφι και την ζωντάνια.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: