Τα ζώδια της Τετάρτης 28ης Νοεμβρίου 2018

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, η συλλογή νέων στοιχείων και η ανάλυση τους, σας δίνουν όπλα για το μέλλον. Εκμεταλλευτείτε το και αποφύγετε βιαστικές κινήσεις. Παρθένοι, η επιθυμία σας να γνωρίσετε νέα πράγματα, σας κάνει πιο δημιουργικούς και ενεργητικούς.

ΚΡΙΟΣ

Η έντονη στροφή σε χώρους που αισθάνεστε εμπιστοσύνη, σας κάνει να λειτουργείτε ελεύθερα και σας αποβάλει το άγχος της ημέρας. Άτομα που είναι κοντά σας, θα έχουν την πρόθεση να σας συμβουλέψουν και να ακούσουν τις ανησυχίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υλοποίηση των αποφάσεων, δεν είναι σε θέση σήμερα να συμβεί, εξαιτίας της αστάθειας των γύρω σας ή των συγκυριών. Μείνετε επιφυλακτικοί σε κάθε κίνησή σας και δώστε το έναυσμα να τροφοδοτήσετε με δυναμισμό, τις νέες ιδέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σας, βρίσκεστε σε αναμονή για τις οικονομικές εξελίξεις και η στάση σας κρίνεται απαραίτητη, για την παρεμβολή τρίτων προσώπων. Βαδίστε με σταθερότητα, σε θέματα που θα σας κρατήσουν ενεργούς και θα αποφέρουν καρπούς στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τρόπος που αντιδράτε σε αρνητικές καταστάσεις, θα σας χαρακτηρίσει και θα δώσει την εικόνα που σας ενδιαφέρει σε τρίτους. Η αυτοκυριαρχία και η ζωτικότητα σας, θα σας οδηγήσουν σε ένα ευχάριστο μέλλον. Το ένστικτο σας είναι έντονο και θα πρέπει να το ακολουθήσετε.

ΛΕΩΝ

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, δείχνει έναν ευάλωτο χαρακτήρα και τρίτοι μπορεί εύκολα να εισχωρήσουν σε κάθε σας απόφαση. Κρατήστε τους μακριά από κάθε προσωπικό στοιχείο και μην ξεχνάτε την επιθυμία να φτάσετε ψηλά.

ΠΑΘΕΝΟΣ

Η κοινωνικότητα σήμερα, σας έλκει περισσότερο από κάθε φορά και οι κινήσεις σας, θα έχουν την ανάλογη συμπεριφορά, ώστε να προτάξετε τα σχέδια σας με δυναμικό τρόπο, χωρίς να αφήσετε το ενδεχόμενο να περάσει η ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Η πίστη στον εαυτό σας, θα ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Οι συναλλαγές που εκκρεμούν, είναι απρόβλεπτες και μπορεί να σας δυσκολέψουν, κινηθείτε προσεκτικά σήμερα και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις. Η επιπόλαιη σκέψη, μπορεί να γίνει εμπόδιο στις συναναστροφές σας, μείνετε επιφυλακτικοί σε κάθε σας κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εξέλιξη της μόρφωσης σας, είναι σημαντικός παράγοντας για την πνευματική σας ανάπτυξη. Ακολουθήστε τον δρόμο που έχετε επιλέξει και διατηρήστε τον στόχο σας, όσο και αν υπάρχουν δυσκολίες. Μην αμφισβητείτε τις δυνάμεις σας, έχετε πολλά αποθέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας, θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα δείτε μια διαφορετική εικόνα για την διευθέτηση τους. Η επιμέλεια και η σοβαρότητα που θα δείξετε, θα βοηθήσουν στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν και θα σας ανοίξουν έναν πιο αισιόδοξο δρόμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εξέταση της συμπεριφοράς των γύρων σας και από πού πηγάζουν, είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να κατανοήσετε πως θα πρέπει να λειτουργήσετε μαζί τους. Η σκέψη σας, μπορεί να χαρακτηριστεί τολμηρή, εφόσον παραμερίζετε τα συναισθήματα στις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ρουτίνα και η καθημερινότητα, έρχονται σε αντιπαράθεση με τα θέλω σας, εφόσον περιορίζουν τον χρόνο και την ενέργεια σας. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς ανατροπές και επιδοθείτε στο προσεχές μέλλον στον στόχο που έχετε επιλέξει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διαχείριση του άγχους σας, θα μπορέσει να βελτιώσει την κατάσταση την οποία περνάτε, αφήνοντας σας το περιθώριο να ξεπεράσετε ανώδυνα τις δυσκολίες. Οι τύψεις και οι ενοχές, δεν αφήνουν να ενεργήσετε με διαυγή σκέψη, αλλά οπισθοδρομούν την εξέλιξή σας. Εστιάστε στον στόχο σας και δώστε την απαραίτητη ενέργεια να υλοποιηθεί.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

 

Παλαιότερα άρθρα: