Τα ζώδια της Τετάρτης 6ης Μαρτίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, οι υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, παίρνουν μία διαφορετική εικόνα και σας προσδιορίζουν ένα νέο μέλλον, γεμάτο όνειρα και αισιοδοξία. Η δυναμική που έχετε στα χέρια σας, είναι ο αποφασιστικός χαρακτήρας και η τόλμη για το αύριο. Τοξότες, αρνητικά στερεότυπα του παρελθόντος, μπορούν να σας φέρουν σε δίλλημα και να οπισθοδρομήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Βασιστείτε στο καλλιτεχνικό σας ταλέντο και αποδείξτε, ότι μπορείτε να κάνετε την διαφορά. Σκορπιοί, οι προκαταλήψεις και τα αρνητικά κατάλοιπα του παρελθόντος, σταματούν κάθε δράση. Μην μένετε αδρανείς, σε προτάσεις που κρίνεται το μέλλον σας, προσπαθήστε να αδράξετε την κάθε ευκαιρία.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία για να ολοκληρώσετε το πλάνο των επαγγελματικών σας, συνδυάζοντας πλέον αυτά που σας είναι αναγκαία για την πορεία σας. Επιδιώξτε ενεργά, να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας δεσμούς και θα κριθούν απαραίτητοι στην εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή σας διάθεση, βοηθάει στις αποφάσεις που είναι να πάρετε, εφόσον ο δρόμος που επιθυμείτε να ακολουθήσετε προς την επιτυχία, είναι αρκετά συγκεκριμένος. Αποφύγετε λοιπόν, εκρήξεις και οξύθυμες συμπεριφορές οι οποίες μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τρόπος που χειρίζεστε τα πράγματα, είναι αρκετά αισιόδοξος και αυτό σας δίνει το ερέθισμα να μεταβείτε πιο γρήγορα στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα συντελέσει στην καλυτέρευση της διάθεσή σας, εφόσον θα τους καταθέσετε τα συναισθήματα σας και θα συμμετέχουν στις ενέργειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια γεγονότα, δείχνουν ότι επηρεάζουν αρνητικά τις αποφάσεις σας και εμφανίζονται με σκληρότητα, απέναντι στα πράγματα. Μην θορυβηθείτε, απλά παρατηρήστε τα χωρίς να είστε μέσα στο πρόβλημα, διατηρώντας μία απόσταση από αυτό.

ΛΕΩΝ

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, θα σταθεί εμπόδιο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και δεν θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, απέναντι στα θέματα που εκκρεμούν το τελευταίο διάστημα. Ίσως υπάρξει μία νέα γνωριμία, που θα σας αναπτερώσει το ηθικό, απλά ζήστε την όσο κρατήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς και κατάθλιψης θα σας κρατήσει σε μία απόσταση από τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Η στροφή προς την αναζήτηση του εαυτού σας, θα είναι αυτή που θα επαναπροσδιορίσει την θέση σας απέναντι στα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Η μάχη με την επαγγελματική σας καταξίωση, θα σταθεί σε ένα δυναμικό σημείο και θα προσδιορίσει την επιχειρηματικότητα και την οξυδέρκεια του μυαλού σας. Η διασκέδαση είναι ένα δεύτερο σκέλος μέσα στην ημέρα σας, το οποίο σας ενδιαφέρει και θα πράξετε ενέργειες για να περάσετε χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσπάθειά σας να ξεπεράσετε παρελθοντικά στερεότυπα και εμμονές που έχετε υιοθετήσει μέχρι σήμερα, θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν σε ελεύθερες σκέψεις. Η αίσθηση αυτή, θα είναι το βάθρο για να χαράξετε μία νέα και ανοδική εξέλιξη στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέψετε να σας επηρεάσουν το μυαλό και τις σκέψεις, ενδεχόμενες ψυχικές εμπειρίες που έχετε υποστεί στο παρελθόν, που σας έχουν αφήσει αρνητικά κατάλοιπα. Προσπαθήστε, να δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και μην πνίγετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, για περιττά και αμελητέα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων γύρω σας, αντιπροσωπεύει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και μπορείτε να τους καθοδηγήσετε μέσα από τις προσωπικές σας εμπειρίες. Η αποστασιοποίηση, θα βοηθήσει περισσότερο στις λύσεις που θα δοθούν, από την αντίστοιχη συμμετοχή σας στο πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ξάφνιασμα ή μία εισβολή απρόοπτων γεγονότων, θα είναι τα κίνητρα να αφυπνιστείτε και να δείτε με διαφορετική οπτική την πορεία σας. Η ψυχραιμία, θα είναι ένας καλός σύμβουλος στην αντιμετώπιση του θέματος και η ξεκάθαρη σκέψη, θα δώσει ένα θεμιτό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ασφάλεια που σου προσφέρει ο ιδιωτικός σας χώρος και ταυτόχρονα τα άτομα που τον περιστοιχίζουν, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε την διαδρομή του δύσκολου δρόμου. Βρεθείτε με τον εαυτό σας ή με αγαπημένα σας πρόσωπα και συζητήστε αυτό που έχετε ανάγκη να εξωτερικεύσετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: