Τα ζώδια της Τρίτης 15ης Μαΐου

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι εξετάστε καλύτερα νέα σχέδια στα επαγγελματικά σας και ασχοληθείτε με τρέχουσες υποθέσεις σας. Λέοντες, σήμερα τα συναισθήματά σας αλλά και η αποφασιστικότητά σας βοηθάνε τις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Τα γεγονότα που θα παρουσιαστούν στον χώρο εργασία σας θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε πράγματα που ίσως δεν βλέπατε όλο αυτό το διάστημα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι ευνοϊκές για τα επαγγελματικά σας. Ο συναισθητικός σας κόσμος είναι έτοιμος να δεχτεί μικρές διαφωνίες και να τις περάσετε αμέτοχοι και χωρίς να παρουσιαστούν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μικρή ανασφάλεια θα σας παρασύρει στο να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα και τα καθήκοντά σας. Βρεθείτε όσο το δυνατόν σε χώρους που σας προσφέρουν ασφάλεια. Σε άτομα εμπιστοσύνης μπορείτε να εξομολογηθείτε τους φόβους σας και τις ανασφάλειές σας, ώστε να δώσουν την ανάλογη βοήθεια που χρειάζεστε. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει σε αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προσεκτικές ενέργειες θα είναι ευνοϊκές σήμερα, ώστε να σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στον χώρο εργασία σας. Οι αναπολήσεις στο παρελθόν θα σας φέρουν κοντά με ανθρώπους που είχατε κοινά πιστεύω και κοινές επιδιώξεις. Η διάθεση σας θα βοηθήσει τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διπλωματία που σας διακατέχει σήμερα θα βοηθήσει να ξεπεράσετε αναίμαχτα ότι κριτικές προκύψουν για την προσωπικότητά σας, στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να προσέξετε την διάθεσή σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, η οποία μπορεί να παρουσιάσει εναλλαγές. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σήμερα σας ωθεί να εξετάσετε καλύτερα και να ασχοληθείτε με νέα σας σχέδια. Η επικοινωνία σας με άτομα που βρίσκονται σε μακρινές αποστάσεις θα σας ανεβάσει την διάθεση. Οι τρόποι προσέλκυσης απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν θα είναι ήπιοι βελτιώνοντας κάποια θέματα, θα πρέπει όμως να ελέγξετε την συμπεριφορά σας, να μην βγάλει έναν οξύθυμο χαρακτήρα και ανατρέψει τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σας σήμερα δεν βοηθάει να ξεπεράσετε γεγονότα που μπορεί να συμβούν και προσέξτε τις εντάσεις. Προσέξτε μην παρασύρεστε από την κακή σας ψυχολογία, διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε σήμερα να μην έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Μετατρέψτε την ενέργειά σας σε δημιουργία.

ΖΥΓΟΣ

Η τάση να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό θα σας δώσει άλλη οπτική στην καθημερινότητα σας, η οποία με την σειρά της έχει γίνει μία ρουτίνα. Οι σκέψεις σας έχουν την δύναμη να δώσουν χρώμα στην ζωή σας. Οι ακραίες επιθυμίες θα πάρουν θέση στην ζωή σας και θα δώσουν μία αντισυμβατική διάθεση με τα πράγματα που κυλούν γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε καλύτερα με πράγματα που αφορούν υποθέσεις που δεν χρειάζεται να έρθετε σε συνεννόηση με άλλα άτομα. Η ψυχολογία σας παρουσιάζει μία ψυχρότητα και δεν σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε με ηρεμία καταστάσεις και γεγονότα. Προσπαθήστε να απομονωθείτε και να νοιώσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε για να ισορροπήσουν τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητη σήμερα για να μπορέσετε με ευχέρεια να φτάσετε στο θεμιτό αποτέλεσμα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η διάθεση να διασκεδάσετε είναι έντονη σήμερα, ίσως είναι ένας τρόπος διαφυγής από την καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην τα βλέπετε όλα αρνητικά γύρω σας και αποσύρεστε από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αυτό θα σας φέρει αρνητικά αντίκτυπα στο μέλλον και προσεγγίστε σωστά σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να εμφανίσει σκηνές ζηλοτυπίας και ανασφάλειας προς τον σύντροφό σας. Επικεντρωθείτε σε ότι σας κάνει χαρούμενους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση σας είναι αρκετά ευδιάθετη σήμερα και θα σας βοηθήσει να κάνετε ενέργειες για τον εαυτό σας. Τα διλλήματα λοιπόν δεν έχουν θέση για το πώς θα λειτουργήσετε και θα περάσετε ευχάριστα. Η μέρα είναι μόνο για σας και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, χωρίς ενοχές και δισταγμούς. Εξάλλου ξέρετε μέχρι που είναι τα όρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα ευνοείται και εκπέμπετε έντονα και στους άλλους. Η διπλωματική σας τάση είναι το πρωταρχικό στοιχείο που θα σας δώσει την ώθηση να ανεβάσετε τον πήχη στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι λεπτομέρειες σήμερα δεν πρέπει να λαμβάνουν χώρα στην σχέση σας, διότι τα πράγματα θα πάρουν αρνητικές διαστάσεις. Επωφεληθείτε από την ήρεμη ατμόσφαιρα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: