Τα ζώδια της Τρίτης 22ας Ιανουαρίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

pappas konstantinos zodia

 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, η επιρροή των γύρων σας, υπάρχει εξαιτίας της ανέμελης στάσης σας, απέναντι στην υπεράσπιση των κεκτημένων σας. Δώστε περισσότερη βαρύτητα στην συμπεριφορά σας. Καρκίνοι, η θεμελίωση των βάσεων, στέκεται ως βάθρο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις και εσείς είστε διατεθειμένοι, να φτάσετε ψηλά. Τοξότες, η περιπετειώδης διάθεσή σας ακολουθεί ένα πρωτότυπο μοτίβο και δημιουργεί εν δυνάμει επιτυχίες.

ΚΡΙΟΣ

Οι πιέσεις που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα από το γύρω περιβάλλον, σας έχουν παγιδέψει σε ένα κουραστικό μοτίβο. Η διάθεση σας, είναι αρκετά πτωτική και δεν έχετε την ευελιξία να επικοινωνήσετε σε ήπιους τόνους, αποφύγετε συζητήσεις και θέματα που εντείνουν την ανησυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα σας, είναι επηρεασμένη από την συναισθηματική σας φόρτιση και δείχνετε αρκετά ευαίσθητοι σε ζητήματα που σας αγγίζουν. Βάλτε τα όρια σας και ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας, αποφεύγοντας να δίνετε το περιθώριο να σας εκμεταλλεύονται. Δώστε την βοήθειά σας, όπου κρίνετε ότι αξίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να αποδράσετε από την καθημερινότητα, είναι πολύ έντονη και οι πρωτοποριακές σκέψεις παίρνουν την πρώτη θέση. Προσπαθήστε να καινοτομήσετε μέσα στα πλαίσια που σας δίνουν την ασφάλεια και δεν φέρνουν αποτελέσματα, που ίσως μπορεί να μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σταθερές απόψεις που διατηρείτε για την επαγγελματική σας εξέλιξη, δείχνουν ότι έχετε επανεξετάσει το θέμα που σας απασχολεί με λεπτομερείς ελέγχους. Η στάση που μπορείτε να κρατήσετε, απέναντι στις προτάσεις που δέχεστε είναι επιφυλακτική, χωρίς να αφήνει τα περιθώρια να διακινδυνέψετε για πράγματα που δεν είστε σίγουροι.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε υπέρμετρες κινήσεις, στα επαγγελματικά σας, κρατώντας μία σταθερή πορεία στα σχέδια που θέλετε να ακολουθήσετε. Ο παρορμητισμός και η ανεμελιά, δεν βοηθούν στην στήριξη τους, αλλά αντιθέτως θα σας φέρουν σε μία μετέωρη κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρόθεση να βοηθήσετε στις δυσκολίες των αγαπημένων σας προσώπων, θα σας κάνει να αισθανθείτε σημαντικοί γι’ αυτούς και θα σας αναπτερώσει ηθικά. Ταυτόχρονα, θα σας απομακρύνει από τις προσωπικές σας ανησυχίες, ακόμα και για λίγο. Ίσως αυτή η στάση, βοηθήσει να αλλάξετε και εσείς οπτική στις δικές σας σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Η χαρά και η δοτική διάθεση, που δείχνετε προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εκφράζει τα αληθινά σας συναισθήματα προς αυτούς. Η επικοινωνία σας, μπορεί βελτιωθεί και να βρείτε μία χρυσή τομή, για τις παρελθοντικές διαμάχες που σας απομάκρυναν από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο σκοπός της ημέρας για σας, είναι να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφό σας και να του εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Η κίνηση αυτή, θα βοηθήσει να συμβεί σε μία έξοδο, όπου το περιβάλλον θα σας χαλαρώσει και θα σας αφήσει να ανοιχτείτε πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαφή σας με το φιλικό περιβάλλον, θα είναι μία ανανέωση στην διάθεση σας και θα συμβάλλει σε νέες δημιουργίες που θα σας χαρίσουν μία ανανεωμένη εικόνα. Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην σχέση σας, μπορείτε να τις εξαλείψετε, εφόσον έχετε την πρόθεση να συμφιλιωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, σας διακατέχει μία έντονη ανησυχία και προβάλλετε μια άλλη εικόνα στους γύρω σας. Η απομάκρυνση σας από τα κοινότυπα και τα ανιαρά πράγματα, σας δίνει το περιθώριο να επανεξετάσετε ότι σας ανησυχεί και να δώσετε τις απαραίτητες λύσεις. Η αναμέτρηση με τον εαυτό σας, είναι η πιο μεγάλη σας πρόκληση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνική σας καταξίωση, είναι κάτι που σας ενδιαφέρει να κατακτήσετε και ταυτόχρονα να την βελτιώσετε. Η διπλωματική στάση που κρατάτε στις συναλλαγές σας με τρίτους, δίνει το περιθώριο να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκομίσετε θετικά στοιχεία μέσα από αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας, δίνουν έναν άλλο αέρα στον τρόπο σκέψης σας και αντλούν ενέργεια από την προσωπικότητα σας. Εκμεταλλευτείτε την διάθεσή σας και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, θα υπάρξει ανταπόκριση από το γύρω περιβάλλον, ακόμα και αν δεν είναι άμεση.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: