Τα ζώδια της Τρίτης 31ης Ιουλίου 2018

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Ο εξονυχιστικός έλεγχος των επαγγελματικών υποθέσεων που σας απασχολούν, σας βοηθάει να συνεχίσετε ακάθεκτα την πορεία σας. Μπορείτε, επομένως να οργανώσετε τα σχέδια σας και να φανείτε δυναμικοί στον χώρο εργασία σας. Μία νοσταλγική διάθεση, θα σας ωθήσει να βρείτε άτομα του παρελθόντος και να αναπτύξετε εκ νέου σχέσεις, στηριζόμενες σε πιο σταθερές βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί γύρω σας, να επικρατεί ένα κλίμα κριτικής, εσείς όμως έχετε τις ικανότητες να ελίσσεστε και να ανοίγετε δρόμους προς την πρόοδο σας. Εκμεταλλευτείτε, την οξύτητα της σκέψης σας και την ευφράδεια λόγου, ως βασικά στοιχεία της αποδοχής στο γύρω περιβάλλον. Ενώ έχετε ως πλάνο την διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η διάθεσή σας έχει έλλειψη σταθερότητας και μπορεί να εμφανίσει προβλήματα μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνιακή σας τάση, είναι ανεπτυγμένη σήμερα και σας δίνει περιθώριο ανάπτυξης, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι σκέψεις σας να αναπτυχθείτε, σε προσωπικό επίπεδο και να φανείτε δημιουργικοί, σας κάνουν αρκετά δυνατούς. Το φιλικό περιβάλλον, για σας είναι απαραίτητο στην συναισθηματική σας ισορροπία, προσπαθήστε να φανείτε διαλλακτικοί σε θέματα που θα συζητηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογία σας δεν βοηθάει σήμερα, για να αντιμετωπίσετε σημαντικές καταστάσεις, στον χώρο εργασίας σας. Διατηρείστε, την ψυχραιμία που απαιτείται και κινηθείτε αναλόγως. Οι συναντήσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα, θα πρέπει να είναι δημιουργικές και να αποφύγετε κριτικές τρίτων ατόμων, που είναι αρνητικά προσκείμενες προς εσάς.

ΛΕΩΝ

Το ελεύθερο πνεύμα σας, θα σας οδηγήσει σε αντισυμβατικές κινήσεις. Μην εκπλαγείτε, αν συμβεί αυτό, απλά απολαύστε ευχάριστες στιγμές που μπορεί να επέλθουν. Στην προσωπική σας ζωή, θα σκεφτείτε περισσότερο τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν την ψυχολογία σας και που σας κατανοούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε, τις σοβαρές υποθέσεις που απαιτούν την προσοχή σας, για άλλη μέρα και ακολουθείστε την διαίσθησή σας, ώστε να χειριστείτε τους γύρω σας πιο ήπια και χωρίς εντάσεις. Βρείτε, τρόπους που σας προσφέρουν χαλάρωση και ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες που θα αποβάλλουν το άγχος της ημέρας.

ΖΥΓΟΣ

Η εύθυμη διάθεσή σας, θα μπορέσει να σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις, εφόσον ο η θετική συμπεριφορά σας θα βελτιώσει σήμερα αρκετές καταστάσεις. Η συναισθηματική πληρότητα που αισθάνεστε, μπορεί να σας οδηγήσει σε κινήσεις που θα προσφέρουν την διασκέδαση, σε σας όσο και στους γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επιτρέψετε στις εσωτερικές σας συγκρούσεις, να σας απομακρύνουν από την πρόοδο σας. Έχετε, εξάλλου την απαραίτητη επιχειρηματική σκέψη, η οποία επιβεβαιώνει την αξία σας, στο επαγγελματικό και συναδελφικό σας περιβάλλον. Μην επιμείνετε, στην ανάλυση συζητήσεων, εφόσον δεν έχετε την απαραίτητη ψυχική ισορροπία, ώστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση, να διασκεδάσετε και να κινηθείτε σήμερα, πέρα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, σας ωθούν σε διαφορετικές κινήσεις, ιδιαίτερα γύρω από την οικονομική σας διαχείριση. Χειριστείτε τα πράγματα, με υπομονή και συνετές σκέψεις, ώστε να αποφύγετε τυχόν δυσκολίες στο μέλλον. Κανονίστε, μία συνάντηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και περάστε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, ευνοεί τις συναντήσεις και τις επικοινωνίες με το συναδελφικό σας περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε, την ευκαιρία και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας. Η εργατικότητά σας και ο λεπτομερής έλεγχος, θα σας καταξιώσουν, στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι αναλύσεις σε θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό με τον σύντροφό σας, δεν είναι η κατάλληλη μέρα να τις κάνετε, απλά συζητήστε επιφανειακά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, θα κυλήσει εποικοδομητικά για εσάς, εφόσον, θα μπορέσετε να εμβαθύνετε σε θέματα, που μέχρι τώρα είχατε αφήσει στην άκρη. Άτομα, που σας εμπιστεύονται και είναι πιο κοντά σας, θα δώσουν την απαραίτητη βοήθεια, για να το καταφέρετε με επιτυχία. Μία αρμονία, που σας διακατέχει σήμερα, στα συναισθήματά σας, θα είναι το ερέθισμα να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να λύσετε προβλήματα που σας ανησυχούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι αρκετά φορτισμένη και δεν σας επιτρέπει να φερθείτε δυναμικά στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Η μοναχικότητα, είναι για σας μία λύση, εφόσον σας δείχνει τον δρόμο προς την εσωτερική σας αναζήτηση. Μην εμπλακείτε με συζητήσεις, σοβαρού περιεχομένου, εφόσον δεν βρίσκεστε στην κατάλληλη ψυχολογία.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: