Τα ζώδια της Τρίτης 5ης Μαρτίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, η πυγμή που διαθέτετε για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία, θα σας κάνει αρκετά δυναμικούς και τολμηρούς. Ζυγοί, η οξυθυμία που σας διέπει αυτή την περίοδο, στέκεται εμπόδιο στις αποφάσεις που μπορούν να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να μην δώσετε το έναυσμα στους άλλους, να σας επιρρίψουν ευθύνες. Υδροχόοι, η παρατηρητικότητα και η ευελιξία που διαθέτετε, έχουν την ικανότητα να σας βγάλουν από την δύσκολη περίοδο που πορεύεστε. Η επιφυλακτική στάση, σας κάνει πιο προσεχτικούς σε νέες επαφές και συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Η σκέψη σας να λειτουργήσετε ευχάριστα στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι πολύ έντονη και χαρακτηρίζει μία διαφορετική στάση απέναντι στο συναδελφικό περιβάλλον. Την στασιμότητα, μπορείτε να την αποφύγετε, εφόσον έχετε μία εσωτερική δύναμη στις ενέργειες που θα προβείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επισκέψεις που θα εξελιχθούν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα μπορέσουν να εξακριβώσουν τις διαφωνίες και τις οικονομικές συναλλαγές που μέχρι πρότινος, έμεναν σε εκκρεμότητα. Χρησιμοποιείστε το επιχειρηματικό σας ένστικτο και αποκτήστε μία ασφάλεια, στα συμπεράσματα που θα προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι χαρές της ζωής, σας δίνουν μία χαρούμενη και ευχάριστη διάθεση να προσφέρετε ένα καλύτερο μέλλον στην προσωπική σας ζωή. Οι συνεργασίες που επιθυμείτε να προκύψουν, βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο, που θα σας αποφέρουν οικονομικές απολαβές εφόσον θα στρέψετε την προσοχή σας, στα θέματα που τις απαρτίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, βρίσκεται σε μία μετάπτωση και απορροφά τις σκέψεις σας που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή. Τα πράγματα γύρω σας, βρίσκονται σε μία στασιμότητα που σας προκαλεί ανασφάλεια και διχασμό, για το πώς πρέπει να λειτουργήσετε. Απλά σταθείτε απέναντι από τον εαυτό σας και αποδεχτείτε τον με αγάπη.

ΛΕΩΝ

Η οξύτητα των σκέψεών σας, σας παραπέμπει σε ενέργειες που έχουν πρωτότυπο χαρακτήρα και εναρμονίζουν ένα ευχάριστο περιβάλλον. Τις εμπειρίες που έχετε από το παρελθόν, τις κρατάτε ως βάσεις για το μέλλον και παράλληλα τις συνδέετε με νέα σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας γεμίζουν την καρδιά σας και ανοίγουν νέους ορίζοντες για το μέλλον. Τα ερεθίσματα που λαμβάνετε από το γύρω περιβάλλον, είναι ουσιώδη για να σας γνωστοποιήσουν τις ικανότητες και τις δυνατότητες που διαθέτετε.

ΖΥΓΟΣ

Αν παρατηρήσετε να σας διακατέχει μία οξύθυμη συμπεριφορά, εξαιτίας των πολυάριθμων υποχρεώσεων που σας επωμίζονται, θα πρέπει να αποσυρθείτε από ενεργές συζητήσεις και συμφωνίες, που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Η ενασχόληση με τις αθλητικές δραστηριότητες, θα είναι ένα μέσον που θα σας αποβάλλει το άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα καθημερινά σας θέματα, φαίνεται να δείχνετε μεγαλύτερη ευαισθησία και δεν έχετε την ευκολία να ξεπεράσετε ότι σας φορτίζει ψυχικά. Βρεθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους, καταθέτοντας με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας και τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να κατακτήσετε μία καινούργια πορεία ζωής, σας κάνει παρορμητικούς, ενεργώντας με ένα ελεύθερο πνεύμα. Η αλλαγή σας αυτή, θα πρέπει να είναι πιο αρμονική για να αποφύγετε κινήσεις που θα αποδειχθούν αργότερα αρνητικές και θα τις μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερή σας άποψη, βοηθάει τα επαγγελματικά σας και δίνει μία σιγουριά στις επόμενες κινήσεις σας. Ο κύριος στόχος σας, είναι η εξέλιξή σας και αυτό σας κάνει πιο συγκροτημένους σε κάθε σας ενέργεια. Βασιστείτε στις βάσεις που έχετε χτίσει μέχρι σήμερα και προχωρήστε στα επόμενα βήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναίσθηση και η συνειδητοποίηση των πράξεων σας, βοηθάει αρκετά στην επαγγελματική σας ζωή. Τα βήματα σας, θα χαρακτηριστούν με περισσότερη σταθερότητα και θα οδηγηθείτε στην αποδοχή των λαθών του παρελθόντος, τα οποία θα ξεκαθαρίσουν το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως υπάρξουν άτομα τα οποία θα εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σας και την δοτική σας διάθεση, εφόσον θα δείξετε ανοιχτοί στις απαιτήσεις τους. Μην μείνετε αφελείς σε γεγονότα που είναι σημαντικά για το μέλλον σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: