Τα ζώδια της Τρίτης 7ης Μαΐου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, η όρεξη για να τρέξετε τις καταστάσεις και να φτάσετε σε θετικά αποτελέσματα, έχει μειωθεί και σας οδηγεί στην μοναχικότητα και την απομόνωση. Απομακρυνθείτε από εντάσεις, που θα φέρουν επιπλέον ταραχή στον συναισθηματικό σας κόσμο.

Σκορπιοί, οι νέες ερωτικές σχέσεις ευνοούνται και θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Υδροχόοι, η προδοσία που δεχθήκατε στο παρελθόν έφερε μια αναστάτωση στις σχέσεις σας. Τα παρασκήνια, μπορεί να πάρουν θέση και να έρθουν στο φως, αναγκάζοντας σας να δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

ΚΡΙΟΣ

Η φροντίδα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι αυτό που θα σας κάνει να σταθείτε στο πλευρό τους και να υποστηρίξετε τα σχέδιά τους. Η στάση αυτή, θα σας βοηθήσει να δείτε τα προσωπικά σας θέματα καλύτερα και να ταυτίσετε δικά σας ζητήματα, στα οποία θα βρείτε την κατάλληλη λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πιέσεις που αισθάνεστε αυτό το διάστημα, σας έχουν αναγκάσει να βρείτε μία διαφορετική δίοδο, στον επαγγελματικό σας τομέα. Η λύση, μπορεί να υπάρξει μέσα από άτομα του κοντινού ή οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που θα σταθούν στο πλευρό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, θα είναι αρκετά δύσκολη για σας και θα ψάξετε όσα μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε ασφάλεια. Η απομάκρυνσή σας, από πρόσωπα και χώρους που σας φέρουν δυσαρέσκεια, θα βοηθήσει να προφυλαχτείτε από αρνητικές συμπεριφορές και διαπληκτισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια και συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστούν έναν επιπλέον έλεγχο. Τα στοιχεία που έχετε στην κατοχή σας, θα πρέπει να τα επεξεργαστείτε με μία ευρύτερη ματιά και να μην είστε βιαστικοί σε καταστάσεις που φαίνονται αρνητικές.

ΛΕΩΝ

Η κυκλοθυμική συμπεριφορά, είναι ένα μειονέκτημα που μπορεί να καθυστερήσει τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ξεπεραστούν θέματα που θα συζητηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αποφασιστικότητα που έχετε, είναι ικανή να διαμορφώσει μία διαφορετική εικόνα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Η συμπεριφορά σας όμως, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε, γι’ αυτό θα πρέπει να βάλετε τα όριά σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια γεγονότα θα πάρουν μία απρόβλεπτη τροπή και πρέπει να τα χειριστείτε με σοβαρότητα. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους, εφόσον μπορείτε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Μην εμπιστεύεστε πρόσωπα, που είναι αρνητικά προσκείμενα προς εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εναλλαγές των απόψεων, μπορεί να σχηματίσουν μία διφορούμενη εικόνα για το άτομο σας. Μείνετε σταθεροί στις προτάσεις που κάνετε και εξετάστε τα ενδεχόμενα που σας δίνονται. Μια νέα γνωριμία, θα κάνει την εμφάνιση της και θα σας αλλάξει την διάθεση, ίσως όμως να μην έχει μακροχρόνια πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα αίσθημα απομόνωσης, από θέματα που σας έχουν κουράσει, θα φανεί έντονα στην διάρκεια της ημέρας. Στραφείτε προς τον εσωτερικό σας κόσμο και προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία σας. Ο διαλογισμός ή η γιόγκα, θα σας φανούν χρήσιμα εργαλεία για να έχετε εσωτερική ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να διαχειριστείτε άριστα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη. Οι συμφωνίες και οι οικονομικές συναλλαγές, θα έχουν μία θετική εξέλιξη, αλλά μην αντιδράτε υπερβολικά σε θέματα που σας προτείνονται. Εξετάστε τα με ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εμμονές και οι προκαταλήψεις που είχατε στο παρελθόν, ίσως κάνουν την εμφάνισή τους σε ζητήματα που πρέπει να επιλέξετε με περισσότερη αποφασιστικότητα. Απομακρυνθείτε από αρνητικές καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις στην σχέση σας. Βρεθείτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και μιλήστε με ειλικρίνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία σας σήμερα, είναι να οργανώσετε μία έξοδο με τον σύντροφό σας και να βρεθείτε σε χώρους που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Οι προστριβές όμως, που υπήρξαν μεταξύ σας, έχουν φέρει μία συναισθηματική απομάκρυνση. Καλύτερα, να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις που ίσως φέρουν παρεξηγήσεις ανάμεσά σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: