Τα ζώδια της Τρίτης 8ης Ιανουαρίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, οι φιλοσοφημένες σκέψεις σας και αφοσίωση στον εαυτό σας, θα σας δώσουν φτερά για μία νέα ζωή. Παρθένοι, η υπερβολική πίεση που δεχτήκατε όλο αυτό το διάστημα, σας δημιουργεί μία τάση απομόνωσης. Τοξότες, ξεπεράστε τις προκαταλήψεις και τις εμμονές του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά, με τόλμη και θάρρος. Ιχθύες, η σιγουριά που έχετε ανάγκη να αισθανθείτε, σας ωθεί σε συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Η πρόθεση για να δικτυωθείτε σε ένα νέο περιβάλλον, είναι αρκετά σημαντική, διότι σας δίνουν ένα νέο όραμα για το μέλλον. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια, μπορεί να σας αγχώνουν, αλλά παράλληλα σας δίνουν δύναμη να ανταγωνιστείτε με σθένος.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι έντονες συναισθηματικές σας εναλλαγές, δεν είναι σε θέση να διατηρήσουν την σταθερότητα του χαρακτήρα σας, αντιθέτως μπορούν να σας κρατήσουν δέσμιους σε μία στασιμότητα. Η βοήθεια των γύρω σας, είναι κρίνεται απαραίτητη αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυναμική που κρύβεται μέσα σας, μπορεί να καθιερώσει νέα σχέδια για την επιτυχία σας. Μπορείτε λοιπόν, να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας και να δείτε με αισιοδοξία τις νέες σας κινήσεις, οι εκπλήξεις γύρω σας θα είναι αρκετά μεγάλες και η εξέλιξη σας, θα έρθει με σταθερούς ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας, μπορεί να έχουν έναν αρνητικό χαρακτήρα και αυτό σας επηρεάζει, όμως μην αφήνετε τις σκέψεις σας ανεξέλεγκτες, διότι μπορεί να σας δημιουργήσουν απροσδόκητα προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία σας μπορεί να επηρεαστεί σήμερα και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα, για να λύσετε ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Η ανάγκη να ακούσετε τα ειλικρινά συναισθήματα του συντρόφου σας, προσφέρει μία ήρεμη ατμόσφαιρα στις συζητήσεις που θα υπάρξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η απομόνωση από ενέργειες και δράσεις, σας δημιουργούν έλλειψη αυτοπεποίθησης και χρειάζεται να την αποκαταστήσετε άμεσα, ώστε να μην στέκεται εμπόδιο στα νέα σχέδια που θέλετε να κάνετε. Ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για σας και να εστιάσετε στις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σας βοηθάει να αναζωπυρώσετε την ζωντάνια σας και να δείτε από μία διαφορετική οπτική, πράγματα και καταστάσεις. Τα επαγγελματικά σας σχέδια, λαμβάνουν μία νέα πορεία και εσείς έχετε την υποχρέωση να την ακολουθήσετε πιστά, μέχρι το τέλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσπάθειά σας κρίνεται απαραίτητη, ώστε να βοηθήσετε τον εαυτό σας να προσπεράσει εμμονές του παρελθόντος, οι οποίες αποκτήθηκαν από παλιά κατάλοιπα και σήμερα σας στέκονται εμπόδιο σε κάθε σας κίνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχόμενος κάποιες ψυχικές εμπειρίες που σας στιγμάτισαν, έρχονται μπροστά σε κάθε σας κίνηση και καθορίζουν την ακριβής σας συμπεριφορά. Η στάση σας, πρέπει να αλλάξει και να ενδυναμωθεί μέσα από δραστικές ενέργειες. Αφήστε την φιλοσοφημένη σκέψη σας, να είναι ο οδηγός σας και να αναζητήσει νέα μονοπάτια ευτυχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα προβλήματα των άλλων γύρω σας, σήμερα, δίνουν μία άλλη εικόνα και η συμπόνια είναι η αρετή που ξεπροβάλλει από μέσα σας και δίνετε απλόχερα την βοήθειά σας. Η στάση σας αυτή, ίσως σας βοηθήσει στο μέλλον να κρίνετε καλύτερα την εξέλιξη των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ζωτικότητά σας, λειτουργεί αρμονικά με τις επιθυμίες που θέλετε να κατακτήσετε. Οι πολυμήχανες σκέψεις σας, σας κρατάνε σε μία συνεχόμενη δράση και μπορούν να σας φέρουν στην θέση του νικητή. Μην σταματάτε λοιπόν, απλά δείτε τις ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση, επιζητά ένα μέρος που θα σας προσφέρει την ηρεμία και την γαλήνη. Τα σχέδια λοιπόν που έχετε προγραμματίσει για σήμερα, μπορείτε να τα μεταφέρετε στο προσεχώς μέλλον, διότι δεν θα υπάρξει η καθαρότητα σκέψης, ώστε να συνοδοιπορήσει στις αποφάσεις σας. Ο χρόνος χαλάρωσης είναι σημαντικός, για την ανανέωση της ενέργειάς σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: